Játék a stílusért!

fullbeauty

 

Második bejegyzésemben folytatjuk, hogyan is kell rátalálni saját stítulusunkra szakember segítségével, ha egyedül nem megy! Éééééés, jön még egy fantasztikus meglepetés játék, de előtte oldvassátok el a cikket!

A stílusteremtés folyamatát, blogunk stílustanácsadója, Ferencz Judit stylist így látja, amit most megoszt Veletek!

Első fázis: Stílus- és színtanácsadás

A legragyogóbb színek és a legelőnyösebb fazonok, szabásvonalak képezik a stílus kialakításának alapjait. Ezt a részt 120 db színkendő segítségével végzi, hogy a számodra legmegfelelőbb árnyalatokkal emelhesd ki arcod természetes szépségét.

 

ke_kep.jpg

 A 12 altípusos évszakelemzést használja, hogy minél pontosabban meghatározza a tökéletes színpalettádat, hogy Te is könnyedén vásárolhass magadnak.

szin_7.jpg

A színtanácsadáshoz szorosan hozzátartozik, hogy megnézi milyen hajszín, illetve frizura a legelőnyösebb a színtípusodhoz és az arcformádhoz. Konkrét tanácsokat ad, hogy az évszaktípusodnak megfelelően milyen színek hozzák ki arcod üdeségét és báját (az általa tesztelt márkák alapján). Ezt azért tartja fontosnak, mert nem elegendő, hogy tudd milyen árnyalat áll jól, a hajszín és a smink megfelelő ismerete teszi teljessé a Te színvilágodat.

A testalkatelemzés vertikális és horizontális arányok segítségével történik, melyek megmutatják, az 5 testalkat típus melyikébe tartozol. Ezután testrészenként vesszük végig milyen szabásvonalak, fazonok mutatják meg a legnőiesebb oldaladat. Nyilván ezt a rengeteg információt nagyon nehéz lenne megjegyezni egyszerre, így egy részletes összefoglaló dokumentumot kapsz mindazon témákról, amelyek szóba kerültek.

Második fázis: Gardróbrendezés, ha már tudod mi áll jól Neked!

Ez természetesen egy bizalmi lépés, amellyel betekintést engedhetsz a ruhatáradba. A stílustanácsadás során kialakított színpalettád illetve a testalkatodhoz igazított szabásvonalak alapján elemzi végig a felső és alsóruházatodat, az egybe ruháidat, a kabátjaidat, sportruházatodat, cipőidet, ékszereidet és a kiegészítőidet. Ebben a fázisban nagyon sokszor előtérbe kerülnek a lelki folyamatok, amelyekben tapasztalt tanácsadóként nyújt segítséget az elengedés kapcsán.

szin_5.jpg

Harmadik fázis: Közös vásárlásJellemzően egy szezonális kapszula ruhatárat alakítunk ki (tavasz-nyár vagy ősz-tél), mely tartalmazza a nélkülözhetetlen alapdarabokat, a gardróbfrissítés alapján meghatározott hiányzó ruhákat, végül pedig az aktuális trendek számodra legelőnyösebb és legdögösebb rucijait.

Vannak különleges alkalmak is, amikor stílustanácsadó segítségét kérik, ilyen pl. a menyasszonyi styling. Ez Judit egyik kedvenc témája, mert saját tapasztalatból tudja, hogy A RUHA az egekbe emelheti a nagy napot, ahol a menyasszony a legcsillogóbb ékszer… A döntés soha nem könnyű, ezért is olyan fontos a külső szemlélő. Neked csak annyi a dolgod, hogy engedd el magad, a tökéletes ruha, kiegészítők, haj és smink pedig az ő feladata (olyan profikkal együttműködve, akik tökéletesen tisztában vannak az évszakelmélet nyújtotta előnyökkel mind a haj mind a smink területén)…

ferencz_2.jpg

Ha szeretnéd Te is kialakítani a saját, egyedi, és megismételhetetlen stílusodat, akkor fordulj a STYLEXPERT-hez bizalommal!

 

konyv.jpg

A kezdeti lépésekhez pedig a Stílusteremtés nőknek 10 lépésben c. könyv egyedülálló segítséget nyújt! Szerezd meg most, és nyerd meg a Full Beauty-n! Nem kell mást tenned, mint lájkolni a Stylexpert facebook oldalát https://www.facebook.com/stylexpert.hu/?fref=ts, és a  KE fashiondesigner facebook oldalát https://www.facebook.com/KEfashiondesigner/?fref=ts, ahol a könyvet majd átveheti a 3 szerencsés nyertes!

 Stílusosan, jó játékot kívánunk mindenkinek! Hajráááá!

Ferencz Judit

stílustanácsadó



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr6912659687

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...