Találd meg az összhangot!

fullbeauty

Ferencz Judit, a Stylexpert alapítója, és vezető stílustanácsadója. Küldetése, hogy hozzájáruljon a magyar nők stílus-forradalmához, hogy a belső szépség és a külső megjelenés összhangja mindenhol körülvegyen minket.

stale.jpg

 

Kilenc éves kora óta élénken érdeklődik a stílus és divat iránt, az egyetem kezdetéig több ezer divattervet rajzolt autodidakta módon.Végzettsége szerint okleveles közgazdász, a menedzsmentre és a nemzetközi kereskedelemre specializálódott. 2014. óta foglalkozik stílusteremtéssel, először a Centrál Médiaakadémia Stylist képzésén, ezután a Modart Színszakértő kurzusán vett részt, majd Yurkov Stílustanácsadóként végzett. Következő állomás a Boggini Egyetem Divat és Luxusmárka Menedzsment képzése lesz. 2017. áprilisában jelent meg első könyve Stílusteremtés nőknek 10 lépésben címmel, mely a saját egyedi stílusod kialakítását segít elkezdeni, hogy kívülről, a megjelenéseden is azt lássák rajtad az emberek, mint amilyen a kisugárzásod, a belső értékeid.

17553982_742748712565869_528459318838459722_n.jpg

A megjelenésedhez pedig nem csak az öltözködésed, hanem a sminked, a hajad fazonja és színe, a téged körülvevő kedvenc tárgyaid (legyen az akár egy mobiltok) is szorosan hozzátartoznak. A könyv lehetőséget és segítő kezet nyújt, hogy a stílus témája sokkal szélesebb közönség felé eljuthasson, és az öltözködési kultúránkban helyet kapjon a tudatosan felépített, és költséghatékony ruhatár. A stílustanácsadók/ stylistok alkalmazását mai napig nagyon sokan luxusnak gondolják, azonban segítségükkel rengeteg időt, pénzt és energiát lehet megtakarítani, arról nem is beszélve, hogy a legjobbat hozza ki belőled egy profi szakértő, mit a Stylexpert.

 

ferencz_2.jpg

 

A Stylexpert mottója:

A stílus egy dal, amikor a lélek és a test ugyanarra az ütemre mozdul, s egyszercsak a megjelenés természetes, letisztult és magabiztoslesz, az összes hangjegy a helyére kerül.Szívesen segítek a dallam megkomponálásában! (Stylexpert)

ferencz_6.jpg

 



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr7712645713

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...