Kraszkó Zita is a Yana kollagén italra esküszik!

fullbeauty

Előző posztokban már beszámoltam Nektek a Yana kollagén ital, és úgy általában kollagén folyamatos fogyasztásának hasznosságáról! De ha nem emlékeznétek már rá pontosan: a  YANA egy olyan öregedésgátló kollagén ital, amely visszaállítja a bőr szépségét, feszességét, rugalmasságát, és persze a hidratáltságát. A színésznők bőre  a sok-sok erőteljes, hétköznapi sminknek nem nevezhető make-up miatt, sokkal több figyelmet, megelőzést, belülről való táplálást igényel.

 

yana-image-collagen-shots-anti-aging_2.jpg

A Full Beauty kedvenc színésznője, Kraszkó Zita akit a Szeretlek Magyarország, vagy az épp most látható Balatoni Nyár műsorvezetőnőjeként is ismerhetünk,  szintén a Yana kollagén italt fogyasztja rendszeresen. Először egy Royal Clinics sajtóeseményen ismerkedett meg a termékkel, és azóta már be is építette az étrendjébe.  Zitától megtudtuk, hogy az ízletes citrus ízű Yana kollagén italt vagy önmagában, vagy vízzel is fogyasztja.

kraszko_2_1.jpg

Fontos számára, hogy nem tartalmaz cukrot, glutént, és egyéb génmódosított alapanyagokat, mert mindig is odafigyelt az  egészséges táplálkozás is!  Elmondása alapján, már egy hónap rendszeres fogyasztás után, a bőre feszesebb, rugalmasabb, és természetesen sokkal hidratáltabb lett! Az Ő véleménye számunkra garancia, hisz csak Rá kell nézni...

kraszko_2.jpg



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr3712636845

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...