Könnyed Eucerin nyár...

fullbeauty

Forró napokat élünk meg mostanában. Ha még nem is jutottunk el a várva- várt nyaralásig, akkor is rendszeresen kell napvédőt használnunk bőrünkre, még ha csak a munkahelyünkre is sietünk reggelente. Az utóbbi években, hál' istennek van miből válogatnunk... És most nem csak a faktorszámokra gondolok, hanem akár a textúrákra, vagy a különböző bőrtípusoknak megfelelő termékekre is. Idén egyre népszerűbbek, a könnyű állagú, szinte permetszerű napozó spray-k, aminek igen sok előnye van a krémes állagúakkal szemben!  

eucerin_7.png

 

 

Pont ilyen könnyű állagú, vízálló színtelen napozó spray, az Eucerin Sun aerosol spray mely magas szintű fényvédelmet biztosít az érzékeny és/vagy aknéra hajlamos bőrűek számára is. Rendkívül hatékony, áttetsző, permetként felvihető fényvédő termék, mely nem zsíros, nem ragad, valamint ultrakönnyű textúrája azonnal beszívódik. Ezért is kedveltem meg én is annyira...

eucerin_8.png

Tudjuk, hogy amikor a káros UV-sugarak behatolnak a bőrbe, még a mélyebb rétegekben is sejtkárosodást idézhetnek elő. Az Eucerin® Sun Színtelen napozó aerosol spray FF30 termék támogatja a bőr biológiai sejtvédelmét, így belülről is képes védelmet nyújtani a bőrsejtek számára a napfény okozta bőrkárosodással szemben. Az antioxidáns hatású licochalcone A egy természetes hatóanyag, mely a bőr mélyebb rétegeiben is védi a sejteket a szabadgyökök károsító hatása ellen. A terméket speciálisan a test bőrének védelmére fejlesztették ki. Aerosolos kiszerelése gyors és egyszerű felvitelt tesz lehetővé, így a termék a nehezen hozzáférhető bőrterületekre is könnyen felvihető.

Aj. fogy. ár: 4 990 FT

Kiszerelés: 200 ml



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr1012598929

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...