Energikus csajoknak ajánljuk!

fullbeauty

prada-candy-gloss_sp2-724x1024.jpg

 

A Prada Candy család idén egy nagyon dinamikus 5. illattal bővült a Prada Candy Gloss-sal. Aminek igazán örülök, mert nagy rajongója vagyok a Prada illatoknak! Az illat is nekem való, hiszen  egy igazán ínycsiklandó, édesen gyümölcsös, cseresznyésen gourmand kompozíció.

 pradacandy_gloss_flacon_outerpack_30ml_with_reflection_1_z1.jpg

 

Kíváncsi vagy milyen összetevőkből áll a Candy legfrissebb újdonsága? A pasztell rózsás árnyalatban játszó üveg abszolút visszaaadja a benne rejlő tartalmat. A Candy-ben már megismert, jellegzetes édes-pézsmás akkord puhább, púderesebb és még édesebb jellegbe bújt, köszönhetően a vanília és a mandula édes-krémes akkordjának, s ezt dobja fel a gyümölcsös, áttetszően púderes de mégis krémesen édes cseresznye jegye a rózsa és a narancsvirág frissességével. Az alapokban rejlik a füstös pézsma, sok vaníliával és mandulával. A Candy Gloss feltűnő dobozát egyedi rúzs minták díszítik, míg az illatot tartalmazó nagyon csajos üveg élénk, energikus pink színt kapott. Szerintem nagyon menő!



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr9312589601

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...