Douglas nyereményjáték, a selymes bőrért!

fullbeauty

Megérkezett a várva várt nyár! Fürdünk, úszunk, napozunk...Bőrünket ezek az élvezetes tevékenységek, viszont kellőképpen kiszáríthatják! Épp ezért nem mindegy, este hogyan ápoljuk: milyen tusfürdővel, testápolóval kényeztetjük, hogy újra selymesnek, puhának érezzük. A Douglas Essential termékcsaládjának, van erre a problémára egy speciális terméke: a Douglas Essential Moisturising In - Shower Body Milk.

 

 

douglas_collection-pflege-in_shower_bodymilk-in_shower_bodymilk_600x600.jpg

Ez a zuhanyzás utáni formula tökéletes a száraz bőr hidratálására közvetlenül fürdés után. Könnyen használható, felvitele után lágy és bársonyos bőrrel hagyhatod el a zuhanyzót. Minden bőrtípusra alkalmas, bőrgyógyászatilag tesztelt. Parabénmentes. Fő összetevője egy bőrpuhító és nyugtató hatásáról ismert olaj. A Douglas jóvoltából 3 ilyen csodás terméket nyerhettek most. Hogyan? Ugorjatok át a Douglas weboldalára (https://www.douglasshop.hu/), és ha megtaláltátok a terméket, onnan megtudhatjátok milyen nagyon fontos olaj van a termékben, ami újra selymessé varázsolja a bőrötöket? A válaszokat a Full Beauty oldal üzenetében, és nem kommentben várjuk! Jó játékot, és sok szerencsét kívánunk Nektek! Hajrááááá!  



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr5312585407

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...