Egyediség, magabiztosság - Viwine

fullbeauty

Pár hónapja bukkantam rá ezekre a magyar tervezésű ruhákra, melyek megalkotója Vincze-Bor Viktória. Számomra szerelem volt első látásra, minden darabja... Vikitől megtudtam, hogy gyerekkora óta szeret varrni, tervezni, és egy idő után pedig már saját tervei alakultak ki, amit meg is valósított. Folyamatosan képzte magát, és olyan dolgokat próbált megalkottani, melyek számára is újdonságot és persze kihívást jelentettek. Nála középpontban az egyéniség, az egyediség na és persze a minőség!

viki_1.jpg

 

" 2001-ben végeztem a Modell Divatiskolában, majd 2006-ban Budapesti Műszaki Főiskolán a Rejtő Sándor Könnyűipari Mérnöki Kar terméktervező szakán. Ruháimnál, fontos koncepció az egyszerű ...forma, szabás és a variálhatóság. Kollekcióm darabjait olyan hölgyeknek, lányoknak, anyáknak ajánlom, akik szeretik az egyedi minőségi termékeket, akiknek akár van kialakított ruhatáruk, de szeretnének kiegészíteni divatos darabokkal, vagy azoknak, akik még bizonytalanok a megfelelő ruhatáruk kialakításában. Célom: erősíteni a nők önbizalmát, mert megfelelő ruhadarabok viselésével mindenki lehet magabiztos..."

Most pedig jöhetnek a csodás modellek, a tejesség igénye nélkül... A többit megtekinhetitek itt:

https://www.facebook.com/pg/Viwine-1451235845098059/photos/?tab=album&album_id=1503842603170716

 

viki_7.jpg

viki_11.jpg

 

viki_9.jpg

 

 

 

viki_5.jpg

viki_6.jpg



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr4412572003

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...