Bréking!

fullbeauty

Magasabb fokozatba kapcsol a Lidl a diszkont áruházláncok közötti versenyben, ugyanis bejelentette, hogy idén Heidi Klum ruhakollekcióját is árulni fogják a boltokban.

A Heidi Klum tervezte kollekciót az év későbbi részében vehetik majd meg a vásárlók a Lidl európai és amerikai boltjaiban. Az áruházlánc célja, hogy az új termékkel a tehetősebb vásárlókat is bevonzza üzleteibe.

heidi_ruha.jpg

 

A Lidl emellett azt is bejelentette, hogy több új ruhamodellt is terveznek a boltok kínálatába hozni idén, ezeket szakaszos jelleggel dobják majd piacra, "amíg a készlet tart" elven. Az áruházlánc júniusban tervezi megnyitni első 20 boltját az USA-ban, 2018 nyarára a számot 100-ra növelnék. Ti örültök a hírnek?



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr8412568961

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...