Sportolj, strandolj biztonságosan!

fullbeauty

Tiszta erőből nyár...énekelhetnénk, és tényleg. Előkerültek a nyári  ruhák, a nyári lábbelik, szandálok. És minden látszik amit eddig ruha fedett. Egy gombás, ápolatlan láb, azonban nagyon illúzió romboló lehet....

lab_2.jpg

 

Lábaink ápoltságára és védelmére a jó időben sokkal jobban kell, hogy figyeljünk, hiszen a nagy melegben fokozottabban izzad, épp ezért könnyeben elkapjuk a fertőzéseket is. Sportolás közben, vagy akár a strandon szaladgálva azonban védve vagyunk, ha a Hansaplast lábbomba elleni lábspray 2 az1 ben termékújdonságát beszerezzük. A legfőbb összetevője az oktedin, ami erőteljes fertőtlenítő hatású összetevő. Szóval itt a hőség hölgyek, urak.... Előzzük meg a bajokat, ami elronthatja akár a nyaralásunkat, vagy az edzéseinket  Szerezzük be, én már megtettem.  Összefoglalom Nektek, miért érdemes, és mit tud ez a termék?

-  Megelőzi a lábgombát

Véd a kellemetlen szagok ellen

Oktenidin-tartalommal

Használható megelőzésként és terápiás kezelés kiegészítéseként

Azonnali hűsítő hatás, higiénikus érzet

Cukorbetegek is használhatják!!

labgombasodas_elleni_labspray_kep.png



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr812525481

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...