Mert a csábítás édesen jó!

fullbeauty

A Nina Ricci házatáján, a nyár beköszöntésével az édes nyalánkságokra emlékeztető illatok kerülnek előtérbe. Les Belles de Nina – a két lelki jó barát, akik az első pillanattól jól ismerik egymást – a barátság megtestesítői. Két szenvedélyük van: az örök barátság és a finomságok csábító világa – ezek ihlették a két limitált nyári gourmet illatot, amelyekkel először egy csodás sajtóeseményen találkoztunk.

 

 

 

nina_ricci-les-gourmandises-parfumblog.jpg

 

LES GOURMANDISES DE NINA: A LEGFINOMABB ÉDESSÉG

 

Olivier Cresp parfümőr egy új gyümölcsös – virágos Eau de Toilette illatot álmodott meg mely egy egzotikus cukrászda és egy finom, édes koktél megelevenítése. A brazíliai narancs esszenciának és citrusos akkordnak ragyogó frissesség jellemzi a fejjegyet. A szív a maracuja és a kókusztej remek kombinációjának ritmusára dobog, és tiszta trópusi hedonizmus járja át. Később a gardénia érzékien emeli ki az örömteli nőiességet, majd karamell akkord zárja ezt az édes nektárt, mely érzéki örömökre invitál.

LES GOURMANDISES DE LUNA: ÉDES KARAMELL

 

A vaníliás – gyümölcsös – orientális Eau de Toilette megálmodója Marie Salamagne és Christophe Raynaud, akikben egy tiszta, jeges finomság fogalmazódott meg. Az üdítő kezdetet a lédús körte és a grapefruit krém elegye határozza meg, s ezen illatjegyek egyedülálló frissességet alkotnak. A kókusz megjelenésével szelídülni kezd, majd a pünkösdi rózsa fehér szirmaitól válik krémesen puhává. Végül a szantálfa és a karamell forr össze egy rendkívül szenvedélyt keltő, krémes akkordban.

 

 

cukor_2.jpg

 

 

 

 

Nina Ricci Les Gourmandises de Nina Eau de Toilette 80ml – 22.900Ft
Nina Ricci Les Gourmandises de Nina Eau de Toilette 50ml – 18.990Ft
Nina Ricci Les Gourmandises de Luna Eau de Toilette 80ml – 23.700Ft
Nina Ricci Les Gourmandises de Luna Eau de Toilette 50ml – 19.600Ft

 

 

 

A sajtótájékoztatón fantasztikus édességeket ettünk és készíthettünk stílszerűen a Sugar Shop-ban! Egy két ott készített fotó, szerintem visszaadja a hangulatot.

 

cukor_5.jpg

 

 

 

 

 

 



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr1112509955

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...