Közeleg Anyák napja...

fullbeauty

Számomra az egyik legcsodásabb nap, az Anyák napja...Sok-sok virággal, szép szavakkal fejezzük ki az ekkor szinte elmondhatatlan hálánkat nekik. A virágon kívül persze lehet meglepni az Édesanyákat, édességgel, ékszerrel, és ami az én kedvencem: csodás LUSH meglepetésekkel! Mert  a LUSH most is készült erre a csodás napra. Ha nincs ötletetek, mit vegyetek a virág mellé, akkor bemutatom Nektek, milyen csodás díszdobozokkal készült a Lush, hátha ihletetet kaptok!

Az első ajánlatom:

Happy Mother's day

Szerintem lehetetlen meghálálni azt a sok jót, amit az anyukánktól kaptunk. De muszáj megpróbálni... Ez az ajándékcsomag csurig van hálával: kéz- és testápolás, frissítő zuhanyok és pihentető kádfürdők segítenek kimutatni a végtelen szeretetet.
Maga a csomagolás is külön ajándék: a könnyen lebomló kókuszhéjból készült külső (ez akár virágcserépként is használható) elültethető papírvirágokat rejt. Mindezt egy színpompás kendőcsomagolás takarja, melyet tavaszias minták borítanak. A nagyvonalú csomag 13 féle Lush finomságot rejt.

happy_mother_1.jpg

 

Ára: 27 690 Ft

Take a five
Anya határidőnaplójában egyetlen találkozó szerepel a mai napra: a találkozás önmagával. Legalábbis így érzi majd, ha eltölt egy estét ezzel a csodálatos ajándékcsomaggal. Angol méz és aloevera-kivonat a krémekben, édes süteményillatú zselé…akármelyikkel kezd, felejthetetlen élmény lesz, és mindezt nekünk köszönheti.

take_a_five.png

Ára: 9590 Ft

MUM ajándékcsomag

Egzotikus trópusi nyaralásra ritkán adódik alkalom, ezzel az ajándékcsomaggal viszont bármikor vakációra küldhetjük az Anyukánkat.
A kezei is nyaralni mennek: kényeztetően finom tengeri só, extra szűz kókusz- és argánolaj, különlegesen illatos neroli és brazil narancsolaj várja őket a tengerparton. Ezután máris tisztító bodzavirág-forrázattal teli erdős tájakon találja magát, ahonnan egy ugrással a virágméz és az őrölt mandula mézédes lankáin teremhet. Nem kell repülőre ülni, a szabadság a kádban kezdődik.

mum.png

 

Ára: 9490 Ft

Ha csak egy szappant, vagy egy fürdőbombát szeretnétek vnni, azt is becsomagolják nektek:kendőcsomagolást is kérhetün, és akkor szinte két ajándékot adunk egyben: a kendő nemcsak gyönyörű csomagolóanyag, hanem kendő is tovább használható.  Hát még olyan, amit a környezetünk kímélésére újrahasznosított anyagokból készítettek.



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr2412477573

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...