Elkezdődött a maszkok éve by Image...

fullbeauty

image_mask_4.jpg

2017 minden kétséget kizáróan a maszkok éve lesz. Sorra dobják piacra az újdonságat a cégek, hiszen tavasszal már makulátlan állapotban kell lenni bőrünknek!  Ám éppen emiatt egy átlagos maszkkal nem lett volna értelme bővíteni a széles kínálatot. Az Image maszk újdonságai azonban a legigényesebb maszk használókat is leveszik majd a lábukról!

Image Ageless Total Overnight Retinol Mask

Az idősödő, pigmentfoltos bőrre megalkotott éjszakai arc-, nyak- és dekoltázs pakolás legfontosabb összetevője a bizonyítottan ráncsimító hatású, szabadalmaztatott KemSpheres Retinol - egyedülálló szállítórendszer teszi lehetővé, hogy a tiszta retinol stabil formában és könnyen a bőrbe jusson, kevesebb irritációval és mindeddig nem tapasztalt eredményekkel.

 Ez a koncentrált, éjszakai retinol pakolás felfedi a bőr ragyogását. Úgynevezett water bank (azaz "vízbank") technológiája segítségével, tengeri kollagén mikroszférák által a hidratáló hatás folyamatos, és az alvás közben a tápanyagokat is a bőrbe zárja. A bőrön vékony filmbevonatot képez, gondoskodik az optimális fedettségről és a szabályozott bejutásról, csökkenti a bőr vízvesztését, csatornákat nyit a hatóanyag bejutáshoz és biztosítja a retinol fokozatos kibocsátását a bőrbe. fokozza a feszességet és a bőrtömörséget, a kisebb és nagyobb ráncokat csökkenti, a bőr tökéletlenségeit javítja. Parabénmentes. Segít féken tartani a gyulladásokat, az oxidatív stresszt és világosítja a pigmentfoltokat. Hetente 2-3 alkalommal vigyük fel a frissen megtisztított bőrre vastag, egyenletes rétegben. Miután egész éjszaka a bőrön volt a pakolás, másnap reggel langyos vízzel mossuk le.

Összetevői: KemSpheres™ Retinol - Egyedülálló szállítórendszer lehetővé teszi, hogy a tiszta retinol stabil formában és könnyen a bőrbe jusson, kevesebb irritációval és felülmúlhatatlan eredményekkel Water Bank Technology - Tengeri kollagén mikroszférák és GAGS magukba zárják a vizet és kibocsátják a bőrbe, folyamatosjelleggel. Fiber Booster Plus Citrus (Medica limonumlevél sejt kivonat) - Stimulálja a fibroblasztokat, támogatja a bőr mátrixot. Csökkenti a kollagént bontó enzimet. Védi a bőrsejteket a szabadgyök károk ellen. Senestem™ (Plantago Lanceolata(lándzsás útifű) levél kivonat)- A mikroRNS-t célozza, hogy megelőzze a proteinszintézis bomlását. Segít féken tartani a gyulladásokat, az oxidatív stresszt és világosítja a pigmentált foltokat. Fehérít, feszesít, javítja a bőr tömörségét. Syn Coll (Palmitoyl-tripeptid-5) Szignifikáns ránctalanító hatású, stimulálja a kollagén szintézisét, védi a kollagént a bontó enzimektől. SoluMoist (Tamarindus Indica Seed Polysaccharide) Simítja a bőr textúráját, hidratál, csökkenti a ráncok megjelenését.

image_mask_2.jpg

 

Image I MASK biomolecular hydrating recovery mask - hidratál , ragyogást nyújt, regenerál. Ez az újgenerációs biomolekuláris hidratáló lapmaszk egyedülálló, védett hidrogéles technológiával készül, melynek az alapja vörös alga és szentjánoskenyérfa. Ez a lélegző, 3D maszk benntartja a bőrben a nedvességet, segítve a hatóanyagok mélyebbre felszívódását. Vulkáni víz, gyömbér gyökér kivonat, aminosavak és antioxidánsok szinergiában ható elegyével dolgozik az átfogó, teljes bőrfiatalítás érdekében. Növeli a hidratáltságot, csökkenti a kisebb és nagyobb ráncokat, halványítja az elszíneződéseket, fiatalít. Már egyetlen alkalmazással megemeli, hidratálja, ragyogóbbá teszi a bőrt. Tökéletes segítség utazás során a bőr

Használata előtt gyengéden tisztítsuk meg a bőrt. A fóliás tasakból vegyük ki a maszkot. Nyissuk szét, a géles oldalát fektessük a bőrre. A maszkot a felső részénél tartva válasszuk le lassan a fedőréteget, és hagyjuk a maszkot a helyén. Ujjainkkal a buborékokat elsimítva rögzítsük a maszkot. Hagyjuk fent 20-25 percen keresztül, amíg a hatóanyagok felszívódnak, majd vegyük le és dobjuk ki. A maszk egyszer használatos. A fel nem szívódott anyagokat gyengéden masszírozzuk a bőrbe. Hetente 2-3 alkalommal használjuk. Minden bőrtípusra ajánlott: száraz/dehidratált, érzékeny, fáradt, kezelésen átesett bőrre valamint kémiai peeling után.

Összetevői: Aminosav komplex - Stimulálja a kollagént és elasztint, tápanyagokat ad a bőrnek. Csedzsu-szigeti vulkanikus oxigénes víz - Növeli a hidratáltságot, javítja a hidratáló összetevők felszívódását

Onsen Sui ásványokkal telített víz - Hidratál és méregtelenítő hatást fejt ki Béta-glükán - Antioxidáns, gyulladásgátló, öregedésgátló és szennyeződésellenes hatású poliszacharid. Ginzeng - Erőteljes antioxidáns, gyulladásgátló és öregedésgátló hatással Resveratrol - Erős anti-oxidáns, védi az immunsejteket, bőrsejteket Zöld tea (Camellia sinensis levél kivonat) – Nyugtat Centella asiatica (ázsiai gázló) kivonat - Centella Stems GX™ - Feszesít, újrastruktúrál, segít a rozáceában, erősíti a kapillárisokat Portulaca oleracea (kövér porcsin) kivonat - Omega-3 zsírsavakban gazdag, fertőzések kezelésére, irritált bőrre használják. Kiválóan nyugtatja a bőrt Hialuronsav - Hidratál - saját súlyának 1000-szeresét köti meg víz formájában

image_mask.jpg

 

Image I BEAUTY brow and lash enhancement serum

Ez a termék szinte minden nő számára szükséges, hiszen egy speciális szemöldököt és szempillát javító szérumról van szó. A szérum jelentősen javítja a szemöldök- és a szempillaszálakat, dúsítja és megerősíti azokat. Naponta kétszer tiszta, sminkmentes szemöldökre és a szempillák tövéhez kell felvinni, majd ezt követően már lehet is sminkelni.

image_brow.jpg

Korábban már bemutattuk a Vital-C termékcsaládot, mely most egy új taggal bővült. Egy gazdag hidratálókrém, mely feltölti és revitalizálja a bőrt. A hidratálásról bio és tápláló olajok, kivonatok és shea vaj gondoskodik, továbbá négyféle erős C-vitamin is található a krémben.

 

image_c.jpg


Fokozza a bőr rugalmasságát, harcol az öregedés látható jelei ellen. Minden bőrtípusra ajánlott, hamar beszívódik és nem hagy zsíros érzetet maga után. 

 



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr2812473247

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...