Ördög Nóri leszámol a szőrszálakkal!

fullbeauty

 

Nemre való tekintet nélkül a mindennapi szépségápolásunk részét képezi a szőrtelenítés. Gyakran mondják is, hogy szőrből legfeljebb a fejünkön legyen számolatlan. Testünk többi táján rendszeresen igyekszünk eltávolítani a nemkívánatos szőröket. Rohanó világunkban, elfoglalt, dolgozó anyákként azonban ez egyre nagyobb problémát, és persze sok-sok időt jelent ez a művelet. Főleg, hogy közeleg a jó idő, és ezt a „problémát” már nem lehet egy nadrággal majd megoldani. És akkor még nem is beszéltünk az állandó gondot okozó szőrtüszőgyulladásokról, pirosságról, allergiás reakciókról. Ugyanezzel küzd a közismert tévészemélyiség, Ördög Nóri is.

A Budapest Plasztikai Intézetben erre az állandó problémára kínálnak megoldást az Amerikai Egyesült Államokban legtöbbet használt, csúcsminőségű lézertechnológiájú Lumenis LightSheer DUET diódalézerrel, mely végleges megoldást nyújtanak a világos és sötét szőr eltávolítására egyaránt, még a kényes területeken is.

 

ordog_4.jpg

A Lumenis LightSheer diódalézer 1999 óta rendelkezik FDA minősítéssel, hatékonyság szempontjából a legmagasabb osztályba tartozik a készülék. A csúcsminőségű gép célzottan juttatja a lézert a kezelt felületre, ami a szőrtüszőben nyelődik el. A szőrtüsző elpusztul, így abból nem nő többé sötét, erős szőr, maximum csak pihék bukkannak elő.

Az első alkalom során bőrgyógyásszal átbeszéljük a lézeres szőrtelenítést és a szőrteleníteni kívánt területeket, majd megvizsgál, hogy alkalmasak vagyunk-e. Egyéni adottságokat, igényeket, a bőr és szőr színét is figyelembe véve személyes kezelési tervet készít, hogy a legjobb eredményt minél kevesebb kezeléssel érjük el. Az Intézetben alkalmazzák a közismert Fitzpatrick-tesztet is, ami a bőrtípus beazonosításában és a megfelelő kezelés meghatározásában segít. Tartunk a lézeres szőrtelenítéstől? Semmi gond, itt még próbalövésre is van lehetőség, így a gyakorlatban is megtapasztalhatjuk a lézeres szőrtelenítés előnyeit.

A lézeres szőrtelenítéssel végleges eredményre, fájdalommentesen, gyorsan és precízen tehetünk szert. Bizonyítottan nem nő szőr a kezelt szőrtüszőkből, kíméletes a bőrhöz, mellékhatások, allergiás reakciók nélkül és költséghatékonyan, akár férfiaknak akár nőknek van szükségük erre a természetes, világvezető eljárásra.

Erről számol be Ördög Nóri is, aki végleg leszámol a nemkívánatos szőrszálaival a Budapest Plasztikai Intézet budai rendelőjében! Elmondja az előnyeit, és hogy számára is végleges megoldást jelent ez a megoldás. Nézzétek meg a Vele készült kisfilmet, és Ti is tegyétek le a voksotokat.

 



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr9612468861

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...