Yana nyereményjáték a csodás bőrért!

fullbeauty

A Royal Clinics sajtótájékoztatóján találkoztam először, ezzel a fantasztikus kollagén itallal. Köztudott, hogy a kollagén a kor előrehaladtával, sajnos rohamosan csökken. Tehát egy " bizonyos" kor után a kollagént mesterségesen kell szervezetünkbe jutattni. A YANA egy olyan öregedésgátló kollagén ital, amely visszaállítja a bőr szépségét, feszességét, rugalmasságát, és persze a hidratáltságát.  Ki ne vágyna erre? yana-image-collagen-shots-anti-aging_1.jpg

 

 

A Yana új megközelítést nyer a bőregészségben. Olyan bioaktív kollagénpeptid komlexet hasznosít, mely klínikailag bizonyítottan javítja a bőr feszességét, csökkenti a ráncok mélységét, helyreállítja a bőr hidratáltságát.

Az ízletes citrus ízű Yana önmagában, vagy vízzel is fogyasztható. Nem tartalmaz cukrot, glutént, és génmódosított alapanyagokat. Egy hónap rendszeres ivása után,a bőr feszesebb lesz, és a ráncok mélysége is jelentősen csökken.

 

yana_1.jpg

 

És most jön a posz legjobb része!

Játssz velünk, és nyerj egy Yana kollagén italt 42.000 Ft értékben!

Válaszolj helyesen az alábbi kérdésre, majd a helyes válasz betűjelét küldd el neveddel, címeddel és telefonszámoddal a jatek@yana.hu email címre!

A válaszadáshoz segítséget a yana.hu weboldalon találsz!

Milyen gyakorisággal kell fogyasztani a Yana kollagén italt?

a, naponta 15 ml

b, hetente 15 ml

c, havonta néhányszor

Nagyon jó játékot, és sok szerencsét kíván a Royal Clinics orvos-esztétikai központ és a Full Beauty!

 



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr3912459353

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Évi Kassay 2017.04.27. 23:12:17

Wow ez biztos fantasztikus lehet♡Kipróbálnám szívesen ;-) Minden kész+MEGOSZTVA♡♥♡ Köszönjük a lehetőséget Kedves fullbeauty.blog.hu ;-)

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...