Vitaminos alapozó az üde arcbőrért!

fullbeauty

Ugye nem kell  Nektek bemutatni a Bourjois ikonikus alapozóját?!  A Healthy Mix alapozó friss, krémes textúrája egészségesen ragyogó, csodálatosan sima és egységes arscbőrt garantál.Ez a természetes szépséget fokozó alapozó nem véletlenül lett a hölgyek kedvence, hisUgye zen minden nőtípushoz tökéletesen illik, és valóban felfedi a ragyogó arcbőrt. De ez még nem volt elég a kutató-fejlesztők számára, tovább mentek…Manapság egyre többen szembesülnek a környezeti ártalmak okozta bőrproblémákkal. A fáradt, fénytelen, fakó arcbőr szinte kiált a vitaminokért és a feltöltődésért!

Energiával feltöltő formulája is van!

A Bourjois arra ösztönözte termékfejlesztőit, hogy vizsgálják felül a közkedvelt Healthy Mix alapozó formuláját, és ha lehetséges, tegyék még jobbá. Az új, átdolgozott formula nyújtja mindazon előnyöket, mint elődje, a magas minőséget, friss illatot, de most még a fáradtsággal, fakósággal is felveszi a harcot és csodálatosan sugárzóvá teszi az arcbőrt. Tökéletesen megfelel nekünk, a mai nő igényeinek, az új formula vitaminokban és ápoló anyagokban is gazdag. Az új, fáradtság elleni formulával rendelkező Healthy Mix C, E és B5 vitamint tartalmaz, ettől lesz a bőrszín ragyogó és egészséges. Az arcbőr láthatóan friss és sugárzóan üde.  

healthy_mix_foundation.jpg

Az új Healthy Mix

A alapozó pigmentszemcséit beburkolják a formula alkotóelemei, ezért lesz a smink természetes hatású, szinte észrevehetetlen, mely akár 16 órán át is kitart, feltölti a fáradt bőrt. A bőr üde, friss és akár 24 órán át is hidratált lesz, eltűnnek a szem körüli karikák, a pirosság, sugárzóan ragyogó lesz a végeredmény.

Tökéletes formula, olyan üde és bájos

Igazán frissítő, krémes, könnyed, nem tömíti el a pórusokat, kellemes viselet – ilyen a megújult Healthy Mix alapozó. Finoman olvad a bőrbe, puhává és egyenletessé varázsolja. A bőr könnyedén lélegzik alatta, mintha nem is viselnénk. A selymes végeredmény szinte észrevehetetlen, nem képez éles határokat, nem csomósodik össze .Pompás illatában tobzódnak a jellegzetes, pezsdítően friss jegyek, akár a termékcsalád többi tagjánál, felébresztik az érzékeke .A 6 árnyalat között mindenki megtalálja a bőrszínéhez legmegfelelőbbet!

4399.-

Bourjouis Healthy Mix Korrektor

A szemkörnyék érzékeny bőre azonnal elárulja a fáradtságot, de a Bourjois Healthy Mix korrektor sikeresen eltűnteti a nyomokat, felfrissíti a bőrt.

De mi is rejtőzik a pihe-puha applikátoros tubusban? Finom, könnyed textúra, ami természetes, láthatatlan fedést biztosít. Az egyetlen nyom, ami marad utána: visszafogott ragyogás, semmi sötét karika, sehol egy árnyék…..

A korrektor friss, gyümölcsös formuláját rejtő üveg élénk pink kupakot kapott, ezzel is érzékeltetve a termék frissítő jellegét. Különleges összetevők élettel telítik a szemkörnyék bőrét

Púder gyöngyök elmossák a sötét karikákat, finom selymes végeredményt okoznak.

Fényvisszaverő pigmentek ragyogóvá varázsolják a bőrt, szinte láthatatlanná teszik a sminket-

 

heathy_mix_foundation_concealer.jpg

 

2 ragyogó árnyalatban:

51 Világos

52 Közepes kapható.

2499.-

 

 



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr612398615

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...