Nőnapi nyereményjáték

fullbeauty

 

Tudod, hogy megy ez. Nem az számít, mi történik a kifutón – fantáziánkban a pilláink ugyanolyanok. Sötétek, mint az éjszaka, szexin dúsak , tökéletesen formálva, mégis, olyan természetes hatással, mintha nem is lenne festve. A hangsúly a természetes hatáson van, a szempilla mégis olyan tömegű, sötét és dús életünk legjobb pilláival ébredtünk.

19373_simulation_gamme_really_me_04_mascara_cmyk.jpg

REALLY ME! Volume&Tint szempillaspirál pont ezt nyújtja. El leszel ragadtatva a dús, vastag, megszámlálhatatlannak tűnő pilláidtól. Tökéletesen formázott és pazar hatást kelt.

Ennek a szempillaspirálnak van még egy lenyűgöző titkos ereje, ami egy igazi must-have része lehet a szuper-természetes smink-szettnek. A titkos erő abban rejlik, hogy a pilláid sötétek és gyönyörűek, még akkor is, ha nincsenek is kifestve. Igen! Minden egyes alkalommal, amikor használod, sötétebbé, gyönyörűbbé és természetessé válik. Mi az eredmény? Tökéletes pillákkal kelsz fel minden egyes reggel. És van egy jó hírünk! Ma meg is nyerhetőek!

A Coty jóvoltából, 3 ilyen bűbájos cukorkaszínű spirált sorsolunk ki, 3 szerencsés olvasónk között. A játék feltétetele: oszd meg a posztot és jelölj meg két barátnődet, a Full Beauty oldalán, akinek szívesen adnád ajándékba! Fontos: Ők még ne legyenek az oldal kedvelői:

https://www.facebook.com/fullbeautyblog.hu/?fref=ts

Szerencsés nőnapi játékot kívánunk! Hajráááá!

 

 



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr5712322807

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...