Mon Guerlain, a legújabb női illat!

fullbeauty

"Egy illat megalkotása, az érzelmek és az intuíció munkája. Megörökíti a természet által nyújtott szépséget, amit  az ember tovább tökéletesít a saját intelligenciájával" /Jacques  Guerlain/

Ezzel a szép gondolattal szeretném kezdeni a posztot, és bemutatni Nektek A Mon Guerlain-t, a legújabb Guerlain illatot, melyet a március hozott el nekünk. Az illat összetevői tahiti vanília, mely a Guerlain kedvenc nyersanyaga, carla levendula, jázmin és szantálfa.

dj9b1821.jpg

 

Az illatnak természetesen, van múzsája aki nem más mint Angelina Jolie. Közte és a Guerlain között már évek óta kapcsolat állt fenn. Mindez az általa imádott édesanyjával van kapcsolatban, aki Guerlain púdert használt. Angelina az emlékeiből a Guerlain-t a minőséggel, az eleganciával, és a nőiességgel kötötte, és köti össze a mai napig. A reklámfilmet is Provence-ben vették fel, ahol a Carla levendulát termesztik és szüretelik.

angelina-jolie-musa-nuovo-profumo-guerlain-1.jpg

Az illat: vakmerő, magabiztos, és misztikus. Azoknak a nőknek lett alkotva, akik megtestesítik a modern nőiességet. Vannak céljaik, vakmerőek, de ha kell gyengédek. Egyszerre erősek és törények...Mióta megkaptam, csak ezt használom, mert nem csak az ideológiájával, de az illattal is azonosultam.

 

angelina-jolie-for-mon-guerlain.jpg

 



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr7512318297

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...