Oway- a fodrászat egyesülése a spa élménnyel I. rész

fullbeauty

Oway...lehet, hogy sokatoknak még idegen ez a márka, és lehet, hogy sokatok már mindent tud róla. Egy biztos, én már kipróbáltam, fantasztikusnak tartom, és most sok információt mesélek róla, hogy Ti is "képben" legyetek.

 

Az Oway az első olyan hajápolási termékcsalád, amelyhez az Ortofficinában- a biodinamikus gazdálkodás alapelveinek megfelelően-termesztett illóolajokat, párlatokat, és mikronizált növényeket használják. A termékekhez használt kivonatok jelentős részét a bolognai dombokon elterülő birtokon termesztett növényekből nyerik. Kizárólag zöldtrágyával táplálják a talajt, a növények ezáltal erősebbek és képesek kialakítani a védelmi rendszerüket. A termékeknél leszámoltak a káros anyagokkal, nem tartalmaznak parabéneket, mesterséges ,színezékeket, szintetikus illatanyagokat PEG/ PPG/ BG ásványi olajokat.

oway_7.jpg

A termékek egyedi kellemes illata, a nagy körültekintéssel készített illóolaj-keverének köszönhető. A termékek borostyánszínű gyógyszeres üvegben vannak, melyek megvédik a magas koncentrációjú természetes anyagokat., és illóolajokat a külső hatásoktól és 100% -ig újrahasznosíthatók. Illetve aluminiumban, mert egy könnyen megmunkálható anyag, melyben hosszan elállnak a termékek és ugyancsak újrahasznosíthaóak.

Hogy miért Spa? Képzelj el egy helyet, ahol aromaterápiás környezetben relaxálhatsz, miközben helyreállító pakolát kap a hajad, ezután hidromasszázzsal kényeztetik a fejbőröd.Regenerálódik a hajad, a fejbőröd, és mindenek fölött a pszichéd...

oway_8.jpg

Az ápoló termékek széles palettájával találkozhatunk: mindennapos ápolás, hidratálás, hajszínvédelem, hajdúsítás, selymesség fokozás, a haj rugalmasságának növelése.

Vannak speciális haj és fejbőrkezeléseik. A tiszta hatóanyagok megszüntetik a bőrirritációt, tisztítanak, és visszaállítják a fejbőr egyensúlyát.

oway_3.jpg

 

Az Oway styling/ finising/ definiáló termékei gyantából, viaszból, vajból, bőrlágyítóból, és növényi olajokból készülnek. Hatásuk garantált védelmet nyújtanak, miközben tápanyaggal töltik fel a hajat.

oway_kep.jpg



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr8812302947

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...