Műszempillahatás kipipálva...

fullbeauty

Már hetek óta latolgatom, hogy 3D-s pillákat tetetek fel magamnak. Sosem volt még, de a környezetem, egyre csak győzködött, milyen jó érzés, kevesebb smink, mindig szuggesztív tekintet, és különben is jön a tavasz...Másnap fantasztikus csomagot kaptam az IsaDorától tele csodás újdonságokkal. S láss csodát, egy óriási szempillaspirál is volt közte, aminek már a csomagolása is tetszett. De a nagy megmérettetés ugye a kefe, ha spiráról van szó...

isadora-big-bold-extreme-ultimate-volume-mascara-2.jpg

A  Big Bold  Extreme Ultimate Volume spirál rászolgált a nevére. Keféje teljes mértékben műszempilla hatásúra varázsolta a szempilláimat. A spirál keféjének különlegessége: a hosszú és rövid sörték váltakozása. A hosszú sörték a pillák elválasztásáért, a rövidek az azonnali dús hatásáért felelősek. Textúrája rétegezhető, anélkül, hogy csomósodna, illatanyagmentes, és szemészetileg is tesztelve van. Az óriási kefével, valóban műszempillahatást lehet varázsolni! Járjatok Ti is utána, és próbáljátok ki...Én egyenlőre letettem a műszempillákról...Engem meggyőzött! A jó hír: a Big Bold szempillaspirált márc.5-ig akciós áron vehetitek meg a Douglas üzletekben!

És íme a kefe, mely a műszempillahatásért felelős:

isadora_big_bold_extreme_mascara_14ml_0_1483441282.png



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr1412299783

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...