A göndör pillák a menők!

fullbeauty

“Légy a göndörség rabja, ahogy én is!” – szólít fel bennünket a Max Factor új szépség nagykövete, Stella Maxwell. “Szerintem minden lány szereti a szuper erős göndör pillákat – folytatja a csodaszép modell – egyszerűen nyitottabbá teszi a tekintetet. A 2000 Calorie Curl Addict egy könnyű spirál, amely hatalmas volument ad, és valóban göndörré teszi a pillákat. A keféje ívelt, ami jól illeszkedik a szempillatőhöz és nagyon könnyű használni. Alapvetően nincs szükséged szempillagöndörítőre, ha ezt a terméket használod!”

stella.jpg

 

Mi a titok?

A kefe: a sörték sűrűn helyezkednek el, a pillák mélyére is elér a festék, a többi spirálhoz képest rövidebb (20mm) keféje segítségével sokkal kontrolláltabban és precizebben tudod felvinni a festéket.

A formula: a waxok aránáyt úgy állították össze, hogy leheővé tegye a maximum göndörítést, de könnyű legyen eltávolítani  is. Magas arányban tartalmazza a száraz összetevőket, jobban építhetőek a rétegek, növelhető a dúsítás és nagyon gyorsan szárad.

Az összetevők: a sötét pigmenteknek köszönhetően a pilláid feltűnőbbek és igézőbbek lesznek, a kettős polimer rendszer pedig biztosítja, hogy a nap végén könnyedén távolítsd el a sminklemosóval.

curl_addict.jpg

Februártól már kapható a drogériákban!

Ajánlott fogy ár: 2990.-



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr7412294805

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...