Valentin nap közeleg...

fullbeauty

Éppen ezért a Full Beauty gondolt azokra a Hölgyekre, akik sajnálatos módon esetleg virág, vagy ajándék nélül maradna ezen a napon!

vali_2.jpg

Az Ó utca 6. szám alatti CND lakkok forgalmazója, felajánlott Valentin napi nyereményként Nektek egy gyönyörű neszeszert, egy Creativ Play alap lakkot, egy piros színű Crativ Play lakkot, és természetesen egy fedő lakkot. A lakkok felkenése nagyon könnyű, fedésük hosszantartó, eltávolítani pedig nagyon egyszerű és könnyű. Reméljük az árnyalattal elégedettek vagytok, mert álomszép és stílszerűen piros! 

vali_7.jpg

És mit kell tenni, hogy egy szerencsés olvasónké legyen ez a csodás szett? Lájkolni a Full Beauty https://www.facebook.com/fullbeautyblog.hu/?fref=ts,  a CND https://www.facebook.com/nail.lounge.hungary/?fref=ts facebook oldalát, és küldd el a posztot egy olyan barátnődnek aki még nem lájkolták az oldalakat! Kellemes játékot, és sok szerencsét kívánunk!  Hajrááááá!

 



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr7112251060

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...