Az arany macska elcsábított...

fullbeauty

gold_10.jpg

 

Biztos ismeritek azt az érzést, mikor magatokba fordulva, és a nem múló hideget már nagyon- nagyon utálva baktattok az utcán, és egyszer csak a látóteretekbe kerül egy nagy trendi kirakat, tele-tele csodás ruhákkal, táskákkal, és minden olyan dologgal, amitől megremeg a bokátok. Ez velem is megesett tegnap, és csak úgy súgta a kirakat: gyere be!

 

golden_8.jpg

 

A Gold Cat Fashion üzletében, csodásabbnál csodásabb ruhákat láttam, és legnagyobb szerencsémre a márka dizájnere Molnár Zsuzsanna is az üzletben volt, akit gyorsan ki is fagattam, hogy kik ők, és mit kell tudni az első ránézésre is, nem „tucat” modellekről!

 

golden_1.JPG

 

Zsuzsa elmesélte nekem, hogy ők egy magyar brand, kizárólagosan csak limitált és egyedi tervezésű ruhákat készítenek. Az alapanyagokat Olaszországból hozzák, amik között megtalálható a pamut, a venezia, a punto, és csipke is. Ha pár szóval kellene jellemeznem a modelleket: a letisztultság és igényesség jutna elsőre eszembe.

 

golden_2.JPG

 

Ami még nagyon megfogott, hogy annak ellenére, hogy egyedi modellek a ruhák, a magyar vásárlók számára is elérhető áron kaphatóak. A ruhákhoz természetesen sálak, táskák és persze, övek is kaphatóak. Na de nem csigázlak titeket, jöjjön még egy- két szemet gyönyörködtető kép. A ruhákat a szépséges Purt Kata és Rubint Rella viseli.

 

golden_3.JPG

 

 

golden_6.jpg

 

golden_7.jpg

 Gold Cat Fashion By Molnár Zsuzsy

 Budapest, 1075 Király u. 21

 https://www.facebook.com/GoldCatFashion/

 



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr4512174354

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...