Legyél cool és matt!

fullbeauty

A 2017-es tavasz a matt trendek töretlen diatalmenetét hozza. Az IsaDora is ezt a matt megjelenést hirdetve köszönti a tavaszt  gyönyörű újdonságaival. Megszületett a klasszikus szépség matt újraértelmezése.

isadora-spring-2017-cool-matte.jpg

Az Ultra Matt Liquid Lipstick 3 fantasztikus árnyalatal bővül: Dolce Rose, Vintage Pink, és a Cool Mauve.

isadora-spring-2017-cool-matte-collection-20.jpg

Mit lehet tudni a csodás szájfényekről?

Az Ultra Matt Liquid Lipstick egy folyékony rúzs, intenzív matt hatással. Erősen pigmentált, tartós, csókálló, könnyű krémes textúrával rendelkezik. Intenzív árnyalatok, formázott applikátor, melynek segítségével nagyon precíz ajak körvonalakat készíthetünk. Ha beszerzed az IsaDora Caring Cleanising Oil ápoló sminklemosóval könnyen eltávolítható.

Az IsaDora 3 fantasztikus szájfényt ajánlott fel megnyerésre! A feladat egyszerű: lájkold az IsaDora Magyarország (https://www.facebook.com/IsaDoraMagyarorszag/?fref=tés a Full Beauty (https://www.facebook.com/fullbeautyblog.hu/?fref=ts) facebook oldalát, és a posztot sok-sok baráttal, ismerőssel is oszd meg. Csupán ennyi! Hajrááááá! Jó játékot kívánunk!

isadora_matt-liquid_3.jpg

 

 



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr212103045

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...