A csillogás mindjárt folytatódik...

fullbeauty

Véget értek az ünnepek, egy pár hétig megint előkerülnek a  kedvenc garbók, kapucnis pulcsik, a meleg ruhadarabok, hisz január az év egyik leghidegebb hónapja, s ilyenkor nem sok bőrfelület marad szabadon. Vannak nők, akik télen is szeretnek  csokibarnák lenni, s lelkes szolárium látogatók, fittyet hányva a figyelmeztetésekre, és persze a bőr gyors ráncosodására. Nekik mindennél fontosabb, hogy ne legyenek az évszaknak megfelelően picit sápadtabbak.

És van a másik tábor, -akikhez én is tartozom- akik ha jelentős bőrfelület marad szabadon, igyekeznek természetes anyagokból készült "barnítót" használni. Hisz pár hét és jön a báli és farsangi szezon, ahol újra előkerülnek a gyönyörő mélyen dekoltált ruhák. Karunk, dekoltázsunk megint előtérbe kerül, s tény, hogy jobban mutatnak a csodás ruhák egy barnás, bronzos bőrön.

lush_bal.jpg

Mit javasolok? Jogos a kérdés. Az első: a LUSH Black- Stockings bőrszínezője.

Finom, bronzszínű ragyogást adó bőrszínező tömb. Különösen jól mutat a sötétebb bőrtónusokon. A barna és bronz színezőanyagok egy hidratáló kakaó- és sheavaj tömbben egyesülve diszkréten csillámló ragyogást kölcsönöznek a bőrödnek. Ideális, ha csupaszon akarod hagyni a lábad vagy egyenletessé szeretnéd tenni a barnaságod. Húzd végig a lábadon, a karodon vagy mindenütt az aranyszínű, egyenletes ragyogáshoz, vagy alkalmazd rétegekben, ha lebarnult színt szeretnél. 

black_2.png

Figyelem! Könnyen olvad. Ez a termék olyan összetevőket tartalmaz, amelyek miatt a tömb már testhőmérsékleten megolvad, épp ezért a LUSH üzleteiben kapható fém dobozban tárolandó!

black.png

 Ha viszont beéred a bőröd csillogásával, akkor ragadd meg a Shimmy Shimmy-t, hogy szikrázóak legyenek a báli éjszakákon. Élénkebb lesz tőle a a halvány bőr, vagy jobban mutat a barnaság. A fair trade shea- és kakaóvaj puhává és tetszetőssé teszi a bőrt. Könnyedén simítsd végig a tömbbel azt a területet, amelyet ki akarsz emelni és hagyd, hogy a tömb kissé elolvadjon a bőrödön, nedvességet és csillogást hagyva maga után. Én ezt a két szuper terméket ajánlom, a farsangi és a báli szezonra.
white.png


A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr8412092555

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...