A szépség nem jár mindig fájdalommal...

fullbeauty

Itt az évvége, nyúzottak vagyunk, fáradtak, és a reggeli tükörkép nem mindig mutat szép képet. A  szilveszeri buli viszont itt van a kertek alatt, és jó lenne a fotókon tündöklően, és főleg kipihenten kinézni. Egy kozmetikai masszírozás már kevés, a plasztikai szikétől pedig általában írtózunk, és félünk is, ha a sok elrontott arcú celebekre gondolunk…

Pedig van megoldás. Napjainkban már sok olyan szike nélküli beavatkozás van, ami nagyon rövid idő alatt, mondhatni ebédidőben is megvalósítható, és semmi nyoma nincsen. Szóval: ebédidő=botoxidő. Talán most csodálkoztok ezen, de Amerikában már évek óta használják az előbb említett kifejezést az olyan gyorsan elvégezhető beavatkozásokra, mint a botox kúra vagy a hyaluronsavas kezelés. Bármily furán hangzik is, ezek szinte nem is fájdalmasak, és komplikáltak, mint mondjuk egy vizit a fogorvosnál vagy akár egy vérvétel. Egy újságíró két cikk megírása között felkaphatja a szendvicsét és már szaladhat is szépülni.

 

botox2.jpg

 

A statisztikák szerint a különféle feltöltésekre, botox kezelésre járó nők gyakran jelentkeznek be ebédidős kezelésekre, ugyanakkor a vendégek nagy része teljesen átlagos, felelősségteljes munkával, egészséges önértékeléssel rendelkező páciens. Ami még fontos információ lehet, hogy napjainkban már nemcsak a nők veszik igénybe ezt a szolgáltatást, hanem egyre több a férfi paciens is.

 

sisley_pasik.jpg

 

Természetesen azért a nők túlsúlyban vannak, sőt gyakran titkolják is, ezeket az apró beavatkozásokat, hiszen a férfiak gyakran képzelik azt, hogy egy ajakfeltöltés csak úgy nézhet ki, mint Pamela Anderson vagy Kelemen Anna ajkai. Erről szó sincs, egy ízlésesen és profin elvégzett ajakfeltöltés például teljesen természetes, és a szóban forgó barát vagy férj legfeljebb annyit vesz észre, hogy a barátnője valahogyan csábosabban mosolyog, mint tegnap. 

És most el is érkeztünk egy sarkalatos ponthoz, a profizmushoz. Hogy az eredmény valóban diszkrét legyen, nem szabad boldog-boldogtalanhoz eljárni ilyen rapid kezelésekre sem. Ugyanakkor az is tévedés, hogy csakis neves plasztikai sebészekhez érdemes bejelentkezni. Fontos, hogy a beavatkozást végző szakember körültekintően informálja a klienst a beavatkozás előtt, ismerje az anatómiát, mint a saját tenyerét, legyen képben a felhasznált anyagokkal, az érvényben lévő szabályozásokkal, esetleges mellékhatásokkal kapcsolatban - mert sok olyan anyag van, ami az országban legális, máshol pedig nincs rá engedély. Sok olyan történet kering, hogy egy méregdrága plasztikai sebészeten két komoly műtét közt durván és pontatlanul szúrt be az orvos botoxot egy páciensnek, míg egy szépségklinikán kellemesen elbeszélgetve a szakemberrel pontosan azt kapta, amire vágyott.

Szóval alaposan körbe kell nézni akkor is, ha csak egy gyors botox kezelésre, vagy ránctalantásta, ajakfeltöltésre ugrunk be.

ajakfeltoltes_1.jpg

A referencia nagyon fontos, még ha ilyen kis szépészeti beavatkozásról is van szó. Mert egy rosszul beszúrt botoxnak, merev tekintet vagy lógó szemhéj is lehet az eredménye, ami aztán tényleg nem fog jól mutatni az ünnepi fotón.

A Full Beauty természetesen most is a Budapest Plasztikai Intézetet ajánlja! 

 



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr4312077897

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...