Király Viktor kitárja a szívét Nekünk...

fullbeauty

A karácsonyi készülődés az év egyik legörömtelibb időszaka, bármennyi munkával is jár. Előkerülnek a fényfüzérek, a karácsonyfa talpak és az ünnepi bevásárló listák. A Coca-Cola év végi kampánya azokat ünnepli, akik még a gyertyagyújtás előtti pillanatokban is azon munkálkodnak, hogy a Karácsony meghitt, gondtalan és szép legyen. Egy apró ajándékkal, egy frissítő üdítővel még különlegesebbé varázsolhatjuk a fát állító családapa, a süteményt készítő édesanya vagy az üzletek utolsó nagy vásárlási rohamát álló eladó lány pillanatait. Az ilyen szeretetteljes gesztusok éreztetik, hogy mindannyian tudjuk azt, nélkülük az ünnep nem lenne az igazi. Király Viktor is ezt az üzenetet közvetíti a reklámfilmben elhangzó karácsonyi dallal.

„Nagyon élvezem, hogy karácsonyi nagykövetként együtt dolgozhatok a Coca-Cola Magyarországgal és elénekelhettem az idei karácsonyi dalt, amihez egyébként egy szuper klip is készült.” – mondta el a sztár.

kiraly_viktor_2.png

Király Viktor egyébként nem csak a hangját adta a dalhoz, hanem a hagyományosan decemberben országjáró körútra induló Coca-Cola Karácsonyi Karaván egyes helyszíneire is ellátogat, ahol koncertekkel lepi meg a közönséget. Az utolsó állomás idén Budapesten, a Millenáris parkban lesz december 21-én, ahol Király Viktor 19 órakor lép a színpadra.

A Coca-Cola idei karácsonyi reklámja itt érhető el: https://youtu.be/pGDxTlC6EXY

 



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr612045257

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.


süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...