Ébresztő a szemednek!

fullbeauty

Év vége van, és valószínű gyakran ébredsz úgy, hogy fáradtnak tűnsz akármennyit aludtál. Vagy mint egy elfoglalt Astor- hölgy, talán nincs is mindig elég időd a pihenésre. Szerencsére van egy új ötletünk a reggeli készülődésedhez-szempillaspirál kávéval! őrülten hangzik? Pedig igaz!  Az Astor bemutatja Nekünk az első olyan szempillaspirálját, ami azonnal megemeli a pillákat és felébreszti a tekintetet: az új Big&Beautiful Eye Opener szempillaspirál, ugyanis zöld roubsta kávét és energizáló vitamin kivonatokat tartalmaz.

astor_eye_opener_mascara_2016_heidi-1200x1133.jpg

 

A lenyűgöző tartás és a szempilla megemelése egész napra frissességet ad az arcodnak-nem számít mennyit pihentél. Gondold azt, hogy ez a kora reggeli löketed! A pillák láthatóanformásabbak, emeltek, hosszabbak és íveltebbek. Életre kel, kinyílik a tekinteted egész napra. Tárd hatalmasra szemeid:

 -137%-al nő a tekintet ébersége

 - Látszólag 14x több pilla

 - látszólag 59%-al emeltebb pillasor

- látszólag 62%-al hosszabb

 

astor_eye.jpg

A Beautiful Eye Opener szempillaspirál egyik nagy előnye rendkívül egyszerű használata.A homokóra formájú kefe elér minden szálat, így gyönyörűen kihangsúlyozza a szemet. A tökéletesre formált sörték még a legkisebb, rakoncátlan szempillákat is megemelik, szépen elválasztják őket, így lesz igazán éber a tekintet. A pillák emeltek és szépen formázottak, tövüktől egészen a végükig.

astor_eye-opener-volume-curl-mascara-ultra-black-01-455x1024.jpg

 

Az energiával feltöltő formula zöld robusta kávé kivonatot, E-illetve pro-vitaminok kombinációját tartalmazza, így kondicionálja a pillákat. A szempillákat bevonja a tartósformula, aminek köszönhetően könnyednek, rugalmasnak és kondicionáltnak fogod érezni.Szinte egy álom mind az alkalmazása, mind a viselése. A gyors száradásnak köszönhetőena szín megmarad, de nem kenődik, mosódik el, nem pereg le. Természetesen Heidi Klum is ezzel a spirállal ébred!



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr3712042891

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...