Mert a francia stílus örök!

fullbeauty

A Bourjois párizsi stílusban gondolja újra a NUDE fogalmát. A legújabb minimal trendet követő Les Nudes paletta 8, egymással harmonizáló árnyalatot tartalmaz, melyeket önmagukban vagy egymással keverve is használhatod. A nude most színes árnyalatokban tündöklik.

bourjois-palette-beauty-landscape-630x500.jpg

Akarsz párizsi lány lenni? Ha igen, csak figyelj!  A különleges tehetséggel és művészi érzékenységgel megáldott Bernadette Pascua a Borjois elképzelése szerint megálmodta az igazi párizsi lányt. Ez a tündéri kis vízfestékkel készült képecske díszíti a paletta fedőlapját, minimalista stílusban érzékelteti a kifinomult párizs stílust.Cuki kontyban a haja, ruháján Peter Pant idéző gallér, mindezekhez piros ajkak, ki ez a titokzatos lány? Bárki legyen, stílusa páratlan, és a Bourjois jól ismeri őt!

 bourjois-beauty-palette-landscape-630x500.jpg

A lágyan olvadó formula akár 12 órán át is kitart, lehet finom és visszafogott, de merész és intenzív is, attól függően, milyen sminket szeretnénk.A kétvégű aplikátor használata könnyű, a puha, szivacsos felével összemoshatjuk színeket, míg a hegyesebb véggel precíz vonalat húzhatunk.

Les Nudes a Bourjois-tól:

- A világos, gyöngyfényű bézs alkalmas a szemhéj kifestésére

- A mindenhez illő metállos jégkék ideális a szemhéj formájának hangsúlyozására

- A halvány levendula visszafogott, választékos megjelenést kölcsönöz

- A gyengéd kis gyöngyházas lila kifinomultságot ad

- A csillogó rezes árnyalat mintha a kifutóról lépett volna le

- A fantasztikusan sziporkázó tóp nagyra tárja a szemeket

- A világosbarna olyan elegáns!

- A sötétbarna mélységet és csábító titokzatosságot rejt

És még a ráadás: a praktikus csomagolás: kézbesímuló paletta elforgatható tükörrel, minden helyzetben kisegít, ha kicsit fel szeretnéd frissíteni a sminked, meeting előtt vagy esti baráti kiruccanás alkalmából.

bourjois-palette-main-landscape.jpg

 

 

Javasolt fogyasztói ár: 5499.-Ft



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr9012040541

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...