Franciásan elegáns

fullbeauty

Legyen az idén a hajad az ünnepekre: elegáns, szexi, és lezser: egyszóval franciás! Ez a stílus jelenleg a legtrendibb: Lou Doilontt, Inéz de la Fressangen, Eva Green is ezt a hajformát viselik. Átmenetes hajhossz, frufru, volumen nélküli hajtövek, és texturizált hajhossz.

french_girl.png

A cél elérése érdekében a Techni.Art két újdonsága is segít ezt a páratlanul lezser francia stílust elkészíteni. Külön a vékony és a vastag szálú hajú hölgyek részére is megvalósítható. A Messy Cliché a vékonyszálú hajúaknak készült spray.Lezser hullámokat ad!

 

french_style_4.jpg

a French Frossié krém normál és vastag szálú hajra készült. Ez a két termék felelős a laza, lezser, lágy hullámokért!  Tökéletesen helyt állt már a backstagekben, és a szalonokban is! Kérd bátran a fodrászodtól a neked való terméket, ami ráadásul a táskádban is elfér.Provokatív hullámokat ad!

 

french_style_5.jpg

Tipp: Fond be a hajad nedvesen, feküdj le, majd reggel engedd ki! A hatás hihetetlenül intenzív lesz!

Természetes, laza textúrájú, és nagyon fényes hatást biztosít mindkét termék.

french_girl_2.jpg



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr412018877

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...