Ajándékozz szépséget!

fullbeauty

Közelegnek az ünnepek, a karácsony és sokan vannak gondban az ajándékozással kapcsolatban. Mert ugye haszontalan ajándékot nem túl stílusos adni, hiszen ez arra is utalhat, hogy nem igazán érdekel, mire vágyik a szerettünk. Érdemes már puhatolózni jóval az ünnepek előtt, hogy ne az utolsó napokban kapkodjunk!

Napjainkban nagyon közkedvelt olyan ajándékutalványt adni, ami plasztikai beavatkozásra jogosít fel. Hisz a hölgyek, valószínűleg egész évben szeretnének szépülni, de anyagilag ezt nem mindig engedhetik meg maguknak. A karácsony épp ezért jó alkalom, hogy a vágyak teljesüljenek. Általában a magánklinikákon lehetőség van ajándékutalvány vásárlására egy konkrét beavatkozásra, gondolok itt: mellplasztika, zsírleszívás, orrplasztika vagy mondjuk egy botox kezelés. De van lehetőség egy meghatározott keretösszeg megjelölésére is.Fontos, hogy olyan beavatkozásra ajándékozzunk utalványt, ami a családtag előzetes vágya, vagy kérése volt. Nagyon kellemetlen lehet, ha egy utalvánnyal közöljük, hogy lehetne nagyobb a melle a barátnőnek.

 

 szepseg_karacsonyra.jpg

Napjaink plasztikai sebészetein, azonban már „kozmetikai jellegű” beavatkozások is vannak. A kezdődő ráncok, apró bőrhibák, a túlzott izzadás, ajkak szépészeti javítása műtét nélkül eljárásokkal, esztétikai, szépészeti beavatkozásokkal eredményesen korrigálhatóak. A finomabb szépészeti kezelések után folytathatja mindennapi teendőit, nincs felépülési idő és az eredmény is azonnal látszik. Közkedvelt beavatkozások az arcfiatalítás szálbehúzással, nyak és dekoltázs kezelés, ajakfeltöltés.

Egy dolgot azonban tisztázzunk! Ha valaki plasztikai műtétet szeretne kérni vagy ajándékozni karácsonyra, annak talán nem ártana mérlegelnie pár dolgot és alaposan magába néznie, mielőtt a plaszikai műtétre rászánja magát. Ha nyomós ok áll a műtét mögött, mert az illetőnek komoly lelki problémákkal kell szembenéznie testi „fogyatékossága” miatt, akkor óhaja érthető és nem kifogásolható. Ha viszont – csak azért, mert megtehetjük – olyan testet akarunk, mint ennek vagy annak a celebnek, akkor komoly a gond, de nem kívül, hanem ott legbelül, a lelkünkben. S ha netán párunk akar másnak látni bennünket, pedig mi elfogadjuk önmagunkat, akkor nem bennünk van a hiba, és talán jobb kiadni a látszatember útját! S ha mindezeket végiggondoltuk, akkor azon sem árt töprengeni egy kicsit – netán ha már elfelejtettük, akkor beütni a gugliba –, hogy tulajdonképpen mi is a karácsony, miről is szól, és milyen értékeket hordoz magában! Némi önelemzés és elmélyülés után tudni fogjuk, mi a helyes válasz.

 



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr1612001698

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...