Bioderma csomagok ajándékba!

fullbeauty

Nem tudom, Ti hogy vagytok vele, de én imádok Karácsonyra ajándékdobozt kapni a kedvenc termékeimmel. Általában a dobozok mindíg olyan kis guszták és persze valami grátisz ajándék is megbújik benne! A Bioderma is így gondolta valószínűleg, amikor az idei Karácsonyra legsikeresebb termékeit rakta szép dobozokba.

Az Atoderm termékeket tartalmazó doboz, a kezekre é az arcbőrre gondol a hideg időkben.Tartalmaz egy Atoderm kéz és körömápolót, továbbá egy gazdag textúrájú arckrémet.

atoderm_nutri.jpg

Az első Hydrabio doboz a tökéletes, ragyogó bőrre vágyók igényeit elégíti ki. Egy H2O Hydrabio sminklemosót és egy Gél állagú hidratáló krémet tartalmaz.

biodema_teli_promo_hydrabio_h2o_gel-kremi_3d.jpg

A Sensibo doboz az érzékeny bőrű hölgyeknek készült! Tartalmaz egy Sensibio H20 arc és sminklemosót, és egy Sensibio krémet, melytől az érzékeny bőr is hidratált és ragyogó lesz.

biodema_teli_promo_sensibio_h2o_light_3d.jpg

 

Az én kedvenceim ezek, de találtok még sok jó párosítást a gyógyszertárakban az ünnepekig! Csak ajánlani tudom a Bioderma termékeket!



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr2511957683

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...