Fekete, fehér, igen, nem?

fullbeauty

Szerintem igen! Az IsaDora Monochrome Look kollekciója, egyértelműen formabontó és izgalmas lett! Az egyik kedvencem, az új Kohl Kajal simulékony szemceruza, mely finoman siklik a szemhéjon, hosszú órák elteltével is tartós marad!

mono.jpg

A hegyesség a precíz felvitelt segíti elő, és hegyezerőre ezért nincs is szükség! Vastag és vékony vonal is húzható, de ha éppen füstös hatást akarsz készíteni, akkor az is kivitelezhető. Fekete és fehér árnyalatban is van az újdonság! Bőrpuhító anyagokat tartalmaznak a ceruák, mint például: C és E vitamin, antioxidánsok, bőrkondícionáló és bőrvédő anyagok!

isadorakholkajal_news.jpg

 

3490.-

A Monochrome Look kollekció bármely 2 termékének megvásárlása esetén egy ilyen fantasztikus pepita neszeszert kapsz ajándékba! Az ajánlat természetesen a készlet erejéig tart! Szóval ne késlekedjetek...

isadora-black-white-cosmetic-purse.jpg



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr9011934921

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...