Merész és szexi a legújabb Guess férfi illat!

fullbeauty

 

Merész, szexi, magabiztos – a GUESS bemutatja új, férfiaknak készült illatát, a Dare For Men-t, melyben az örök férfi kalandvágya és bátor szelleme egyesül. S hogy melyek a GUESS Dare Men férfi legfőbb ismérvei? Kihívás, szabadság, érzékiség, kitartás!
Az illat olyan, akár a megtestesült magabiztosság, cseppnyi meglepetéssel fűszerezve. A férfiaknak készült Dare illat egy új és merész vállalkozás alapjait rakja le.

guess_dare_men_f2-lebook.jpg

Erős, markáns illat

Jacques Huclier parfümőr a Givaudan házból fás-fűszeres illatot alkotott, melyet bátran viselhetnek a férfiak nappalra és éjszakára is használhatnak.

guess-dare-for-men.jpg

 

Fejillat: Bergamott, fehérbors, borókabogyó
Szívillat: geranium, jázmin, kasmírfa
Alapillat: pézsma, pacsuli, cédrus

Csomagolás

A GUESS Dare For Men parfüm határozott, szinte robosztus üvege felidézi a márka értékeit, fémes kupakján feltűnik a vésett GUESS logo, az üveg elejét fémlapocska díszíti, melyet mintha csavarokkal rögzítettek volna az alaphoz. A kartondoboz farmer design-ja a márka jellegzetes denim örökségére utal.

Guess Dare for Men EDT 100ml 13299 Ft
Guess Dare for Men EDT 50ml 8799 Ft



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr3011918449

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...