Nagyítsd meg a tekinteted!

fullbeauty

Nappali és alkalmi szemsmink ugyanabból a palettából? A Rimmel az új Magnif’Eyes szemhéjpúder palettájával  ez már nem lehet  gond: a nyolcrészes paletta minden-az-egyben szemhéjpúder, kontúr és kiemelő készlet egyben! Segítségével egyszerűen készíthetjük el szemsmink végtelen variációit a természetestől a party sminkig,  pont úgy akár egy profi sminkmester.

rimmel-magnifeyes-palette-mood.jpg

 

A 3 féle színösszeállítás nyolc magas fényű és matt szemhéjpúderből áll, melyek tökéletesen egészítik ki egymást, sminkek végtelen sorának megalkotásához. Árnyaljuk és emeljük ki a szemünket, a nappali és az éjszakai, a természetes és a dögös megjelenésért. A csodásan összedolgozható, ultra finom szemhéjport használhatjuk a szemhéjon, a szemek sarkaiban és szemkontúrozóként, szemünk színének kiemeléséhez, alakjának felnagyításához. A maszatolódásmentes, fakulásmentes összetétel erősen tapad a szemhéjhoz, tartós festést biztosít.rimmel_magnifeyes-contouring-palette-grunge-open_0.jpgrimmel-london-magnifeyes-palette-open-rosewood-1024x694.jpgrimmel_magnifeyes-contouring-palette-gold-open_0.jpg



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr1311825663

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...