Katy Perry szerelmi elegye

fullbeauty

Katy Perry legújabb illata a Mad Love, egy játékosan szexi, virágos-gyümölcsös illat. Már első pillanattól kezdve lebilincselő. Lady alma szorbet és eper jegyekkel nyit, melyeket csodálatosan kiemel a fenséges pink grapefruit. Pünkösdi rózsa szirmok, lágy, napsütötte jázmin bontakozik ki a szívillatban, melyet hipnotikus erejű, piros szívvirág egészít ki - azonnal magával ragadja az érzékeket. A kompozíció finom melegségét és lágyságát az alapillatban felbukkanó kókuszpálma, pézsma és érzéki szantálfa adja.

kp_mad_love_ad_single_hr.jpg

 

Úgy mondják, a szívvirág segít megtisztítani és megerősíteni a szívcsakrát, nyitottá és vidámmá teszi a személyiséget, megnyugtat, hatására pedig szeretet járja be a testet és a lelket.

Fejillat: Lady alma szorbet, eper, pink grapefruit

Szívillat: pünkösdi rózsa szirom, napsütötte jázmin, piros szívvirág

Alapillat: szantálfa, pézsma, kókuszpálma

Parfümőr: Honorine Blanc & Catherine Selig, Firmenich

A parfüm reklámjában Kupidó szerepében Katy Perry tökéletesen érzékelteti a szerelem vidám és szexi oldalát. Csábos fehér tollakkal díszített keppjében, szeszélyes, rózsaszín hajjal igéző pillantása egyenesen a szemedbe fúródik, Minden olyan pajkos körülötte, szárnyas kis macska barátja is ott van az oldalán kezében pedig a kacér varázslathoz szükséges eszközei, íj és nyílvesszők.

mad_love.jpg

 

 



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr7811809723

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...