Legyél Cover girl!

fullbeauty

Vagyis címlaplány! Ne használj különböző "szépítő" applikációkat, inkább varázsold tökéletesre a bőröd az IsaDora legújabb Cover Up Foundation & Concealer újdonságával! Tökéletes bőrt érhetsz el pillanatok alatt, és már készítheted is a szelfidet!

cover_up.png

 

Mit kell tudni az új termékről?

Egy természetes hatású, korrektorral kombinált alapozó, mely optikailag halványítja a ráncokat, egyenletes bőrtónust biztosít, elkendőzi a sápadtságot, és az apróbb bőrhibákat is elfedi! Bőrfeszesítő hatása van, és hidratáló, energizáló hatása van! Összetevőiben megtalálhatjuk a selyemakác- kéreg kivonatot mely feszesít, és méregtelenít.Továbbá a rózsagyökér és élesztőkivonatot mely energizálja a fénytelen, fakó arcbőrt. Glicerin tartalmától egész nap hidratáltnak érezzük bőrünket.

Hogyan használd alapozóként?

A tökéletes hatásért, egyenletesen oszlasd el az arcodon vagy az ujjaddal, vagy az IsaDora Face Buffer Brush ecset segítségével!

Hogyan használd korrektorként?

Kisebb mennyiséget használj a problémás bőrfelületre, oszlasd el az ujjaiddal, vagy az IsaDora Concealer Brush ecset segítségével!

cover_up_2.png

5 csodás árnyalatban kapható már a Douglas üzleteiben!



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr8311803375

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...