Mert a fiatal bőr szép...

fullbeauty

 

Mi nők utáljuk, ha öregedni látjuk a bőrünket. Ezért már az alapozónktól is elvárjuk, hogy lifting hatásuk legyen. Most bemutatom Nektek az Astor legújabb, kétlépéses, öregedés gátló rutinját, mely fokozza a bőr természetes ragyogását, szemmel láthatóan napról napra javítja a bőr tónusát: Lift Me Up 3:1-ben alapozó és Lift Me Up 3:1-ben korrektor & highlighter. Élvezd fiatalnak tűnő bőröd szépségét!

 liftmeup_make_up.jpg

 

Ez a 3:1-ben alapozó öregedésgátló szérumot tartalmaz, mely szemmel láthatóan megemeli a kontúrokat, kivilágosítja és hidratálja a bőrt és segít elfedni az öregedés jeleit.

A továbbfejlesztett, pillekönnyű formula kollagén rost termelést serkentő szérumot, A, C, E vitamint, valamint SPF 20 fényvédőt tartalmaz, melyeknek köszönhetően

Láthatóan megemeli a kontúrokat, ragyogóvá teszi a bőrt, egyenletessé a bőrszínt

Azonnal világosítja a bőrt, és segít megvédeni a káros külső hatásoktól és egészséges megjelenést biztosít.

 

Javasolt fogyasztói ár. 3999.-Ft       

 



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr3911772935

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...