Kényeztesd a bőröd!

fullbeauty

Beköszöntött az ősz, bőrünk éhezik az ápolásra! Feszül, újra száraz, kívánja a kényeztetést. Októbertől testünk bőrének intenzív regenerálásáról az aktív összetevőkkel dúsított Nutra Effects testápoló termékcsalád legújabb tagja gondoskodik. A benne található lenmag- és marulaolajnak köszönhetően a krém valóságos megnyugvást hoz az igazán durva, száraz és feszülő bőrnek.

 

 nutra_effects_intenziv_hidratalo_testapolo_mood_11.jpg

 

A testápoló gazdag összetételéhez ezen kívül vitaminok és ásványi anyagok, illetve a bőr számára értékes Omega-3 esszenciális zsírsavak járulnak hozzá, amelyek annak természetes védőrétegét erősítik. A könnyű textúrának köszönhetően gyorsan felszívódik és pillanatok alatt enyhülést és komfortos érzést kölcsönöz, hogy ismét jól érezhessük magunkat a bőrünkben. Parabén-, ftalát- és színezékmentes, így érzékeny bőrűek is nyugodtan használhatják. Én már kipróbáltam, tegyétek meg meg Ti is...

 

avon_sajto.jpg 

 

Ajánlott fogyasztói ár: 1 099 Ft



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr5011759641

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...