Hajnalban minden megtörténhet...

fullbeauty

Az YSL Beauté megalkotta a legújabb illatát : BLACK OPIUM NUIT BLANCHE-t. Egy teljesen új élmény, váratlan fordulat, egy izgalmas és egyedi pirkadat ígérete, amikor bármi megtörténhet...

A BLACK OPIUM NUIT BLANCHE egy bódító forgószelet gerjeszt és hipnotikus energiát visz a végtelen éjszaka sötétjébe, akár a titokzatosan derengeni kezdő nap. A felvillanyozó nőiesség izgalma. Spontán és titokzatos.

A BLACK OPIUM utazás harmadik állomásában a parfümkészítés mesterei, Nathalie Lorson, Marie Salamagne, Honorine Blanc és Olivier Cresp megalkották a különleges Black Opium illatok legújabb generációját.

ysl-black-opium-nuit-blanche-visual.jpg

Tiszta fehér energia. A BLACK OPIUM NUIT BLANCHE egy ébresztő hívással kezdődik. A sima, selymes rizs illat felébreszti az érzékeket egy kellemesen meleg érzettel, ami egyedi és megfoghatatlan. Még mielőtt elillanna, összecsap kísérőjével, a váratlan hatású bourbon borssal. Ezt az eredetileg a Reunion-szigetről származó összetevőt lágyan kezelték, hogy intenzív, tiszta kivonatot nyerjenek belőle,mely átengedi a felvillanyozó és élénk fűszeres-viragos karaktert. Légies fehér ragyogás. Lélegezd be mélyen, hogy az illat szívéből elérjen hozzád a vidám narancsvirág kivonat. Hirtelen, friss, fényes. Napfénytől izzik, a szirmait mediterrán földeken szedték, az illatának kristályos jegyei tökéletes harmóniában állnak a bazsarózsával.

A különleges alapot lenyűgöző szantálfa esszencia támogatja, egy árnyas, meleg, nedves aroma, a természet tökéletes illata. Az illatkompozíciót a fehér pézsma fátyla fogja körbe, mely mint egy forró és érzékeny ajándék, maga után a testi vágyat hagy.Ragyogó keverék. Egy egy illat, amit arra fejlesztettek ki, hogy éjszakát még intenzívebbé és határtalanná tegye, egészen hajnalig.

 

Az illat maga a partik, és a fények világa.  Egy kalandos éjszaka, amit a BLACK OPIUM nagykövete, Edie Campbell tolmácsol.



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr2911735515

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...