Legyen jó a szelfid!

fullbeauty

 

Rohanó, önbizalom hiányos, online világunkban, ahol az emberek nagy része társkereső oldalakon találja meg a szerelmet, a társat, igenis fontos a jó külső.

Álszentség lenne azt állítanunk, hogy egy nagy orrú, vagy elálló fülekkel rendelkező hölgy vagy férfi sikeresen indul el ezen a nem kicsit rögös úton. Vagy napjaink közösségi oldalain is sokkal sikeresebbek azok az emberek, - legyen férfi vagy nő -, akik rendelkeznek egy jól sikerült profilképpel. Hisz egy jól sikerült profilkép vagy szelfi,  jó belépő  lehet egy sikeres álláshoz, vagy egy boldog párkapcsolat kezdetéhez is. Ha a tükör nem azt a képet mutatja, amit szeretnénk látni, folyamatosan szorongunk, frusztráltak leszünk, beszűkül az életterünk, és jönnek a pszichoszomatikus tünetek. Ennek azonban nem kell így lennie.

 

 

szelfi_1.jpg 

A szelfik posztolása napjainkban része vagy „modernizálása“ annak az önbizalom-fokozó gyakorlatnak, amikor a tükör előtt kell ülni és jó tulajdonságokat mondani magadról a tükörképednek, hogy kialakuljon bennünk egy egészséges önszeretet. És ha ez nincs meg? Akkor szerintem érdemes egy plasztikai sebész segítségét, illetve tanácsait kikérni. Egy jól sikerült fülplasztika vagy orrplasztika egy új élet kezdete is lehet. Jobb befektetés is, mint életünk végéig járni egy pszichiáterhez, mert a külső hiányosságokat csak egy kiváló plasztikai sebészeten, egy kiváló plasztikai sebész tudja orvosolni. A lelki békénél meg nincs fontosabb, ezt tudjuk.

 

szelfie_3.jpg

 

A szelfi készítés és a plasztikai beavatkozások növekedése Amerikában már komoly százalék növekedéssel is alátámaszthatóak. Az orr és szemhéjplasztikák közel 6-7%-os növekedést mutatnak, és a hajbeültetések száma is nagyon megszaporodott az elmúlt években.

Ha a plasztikai beavatkozás után – esetleg helyett - még mindig szeretné valaki tökéletesíteni az arcképét, akkor a mai modern okos telefonokon számos olyan applikáció létezik, ami ezt lehetővé teszi.

Ugyanis a szelfi készítés legjobb trükkje nem más, mint a mosoly és a fények. A fotókon a legszebbek akkor vagyunk, ha természetes fényben készül a kép. A legjobb pillanatok nem mindig napfényben történnek, ha mégis tökéletesen akarsz kinézni, akkor használj a kép készítéséhez egy asztali lámpát, amivel megvilágítod az arcodat, vagy egy könnyű telefonos képszerkesztőben húzd fel kicsit a kontrasztokat és voilá, kész a tökéletes szelfi!

A Full Beauty ajánlata az arc korrekciókhoz is még mindig a Budapest Plasztikai Intézet.

 

 



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr1411711697

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...