Lassítsd le az életed, bőröd meghálálja!

fullbeauty

 

Tegnap remek sajtótájékoztatón jártam a Vichy jóvoltából. Nem a megszokott termékbemutatással kezdődött az esemény, hanem meditációval. Persze ez nem volt véletlen. Arra próbálta felhívni a figyelmünket, hogy pár perces meditációval, mennyire feloldható a stressz. Mert  rohanó életünkben, szinte semmire sincs időnk. Egész nap idegeskedünk, szorongunk, ami persze ez a bőrünkön is meglátszik, és nyomot hagy.

vichy-slowage-slowlife.jpg

A  Slow Age nappali arcápoló ezt a káros és romboló folyamatot probálja lelassítani.

 

vichy_slow_age.jpg

 

A Vichy ezzel az új termékkel a bőröregedés jeleit, -amit a stressz, légszennyezettség, az UV sugárzás okoz- probálja késleltetni. Három fontos összetevő kombinációja a csodás krém: antioxidáns baicalin, ásványi anyagokban gazdag termálvíz, és bifidus probiotikum. Mindez még 25 faktoros fényvédővel. A textúra könnyed, és az illata is roppant kellemes. Az egyik kedvenc őszi arcápolóm lesz! Próbáljátok ki Ti is!

 

vichy_slow.jpg

 

8990.-



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr411711869

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...