Boldogság és pozitivizmus...

fullbeauty

A Kenzo márka bizonyára Mindenki számára ismerősen cseng, és az sem újdonság, hogy a neves divatcég gyakran áll össze más neves brandekkel. Most Takada úr kizárólag az AVON számára tervezett egy illatpárost.

 

avon_life_by_kenzo_takada-1024x467.jpg

avon_life_10.png

 

Azt tudni kell, hogy az AVON Life parfümök már megjelenésükkel is egyediséget és pozitív energiát sugároznak, amelyet a bennük található magával ragadó luxus aromák csak tovább fokoznak. Meg kell hagyni, a már- már meseszerű kép láttán, tényleg csak szép gondolatok jutottak eszembe...De nézzük az illatokat is!

 

avon-kenzo-tekada_orig.jpg

 Az AVON Life for Her egy kifinomult, virágos illat, amely az írisz eleganciáját ötvözi a vízililiommal és az ibolya esszenciájával, így alkotva egyedi illatkombinációt.

Az AVON Life for Him ugyanakkor egy kirobbanóan energikus, vibráló illat, amelyben a feketebors, az ibolyalevelek és a cédrusfa friss jegyei pompáznak.

Ajánlott fogyasztói árak:

  • AVON Life for Her: 8 999 Ft
  • AVON Life for Him: 7 999 Ft


A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr3611700177

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...