Az örök fiatalság titka...

fullbeauty

 

Az Epidermális növekedési factor (EGF) alkalmazása a kozmetikumokban, forradalmian új találmány lett. Jelenleg a szépségiparban az EGF-et az „örök fiatalság csodaszerének” is nevezik, hiszen a bőrben valósággal visszafordítja az idő kerekét. Az arany segít visszaállítani a bőr egészséges kollagén termelését, segíti a szennyeződések kitisztulását. Hatásos a káros UV-sugárzás ellen, fokozza a vérkeringést. A szérum valódi arany mikro-részecskéket tartalmaz amely segít, hogy bőre fiatalos és ragyogó legyen.

 24-karat-gold-facial-mask-at-pelle-day-spa-in-hammonton.jpg

 

Az arany segít visszaállítani a kollagén termelést a bőrben, segíti a szennyeződések kitisztulását,hatásos a káros UV-sugárzás ellen , és segít növelni a vérkeringést.A szérum egy speciális Epidermális növekedési faktor vagy röviden EGF molekulákat tartalmaz, amely fontos szerepet játszik a sejtnövekedés szabályozásában. Bőrregeneráló, bőrfiatalító hatású. Feszesít és rugalmassá teszi a megfáradt bőrt. Hidratálja a száraz bőrt és fel is frissíti. Elősegíti a bőr anyagcseréjét, a kollagén és elasztin szintézist, hozzájárulva ezzel a bőr természetes fiatalodásához. Az arany súlyánál 300X több vizet képes megkötni, így az egyik a legjobb hidratálóanyagként tartják számon a kozmetikában. A leghatásosabb anti-aging termék, minden bőrtipusra.

szerum_arany.jpg

Kiknek ajánljuk?

Azoknak, akik szeretnének azonnali lifting-hatást elérni és csökkenteni az idő múlásának jegyeit. Azoknak, akik szeretnének rögtön bőrkisimító, frissítő hatást elérni és a stressz vagy az évszakváltozás miatt megviselt arcbőr állapotát kívánják javítani.

Hatása az idő elteltével4 órával a használata után a javulás eredményei szinte változatlanok maradnak. A 30. napon elvégzett kezelés egyértelmű javulást bizonyító eredményei nagyjából megegyeznek a 15. perc után mért eredményekkel. Bátran mondhatjuk, hogy az arcszérum fiatalító lifting hatása nem csökken szinte semmit az idő elteltével sem. 

Hogyan használjuk? 

A megtisztított arcbőrre vigyünk fel 4-5 csepp szérumot, majd használjuk kedvenc hidratálókrémünket. Fordítsunk különös figyelmet a mélyebb ráncokra.

 

arany_szerum.jpg

A terméket csak külsőleg használjuk! Szembe, szájba ne kerüljön. Formaldehid származékoktól mentes, ásványi olajoktól mentes, színezék – mentes, és dermatológiailag tesztelt.

Paraffin, parabén, mesterséges színezékmentes.

A MyBody termékeket nem tesztelték állatokon, és semmilyen állati eredetű anyagot nem használtak a gyártás során!

Összetétel:

Aqua,Gold, Urgolic Acid, Vitamin C, Vitamin E, Vitamin B12, Hyaluronic Acid, EGF, Collagen, A vitamin

A MyBody Serum megvásárolható:

1036, Kolosy tér 1/B alatt lévő üzletben

További infók:

http://www.dearbody.hu/

https://www.facebook.com/dearbody/ weboldalon!



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr1011683531

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...