Miről árulkodnak a homlokon lévő ráncok?!

fullbeauty

 

Az ókorban állítólag az ember jelleméről, múltjáról, vagy jövőjéről... A hiú XXI. században, leginkább a homlokon megjelenő ráncok az illető koráról adnak pontos vagy majdnem reális információt. És még ezek a ráncok a homlokon a férfiaknak jól állnak, sőt sármossá is teszik őket, addig a nőket legfőképp bosszantja és öregíti. Hogy miért? Azért, mert a homlokon, vagy akár a kézen vagy nyakon lévő ráncok pontosan utalnak az idő múlására.

Bár vannak nők, akiket nem zavar, mert szép emlékeiket idézi fel, de a többség felveszi a harcot a homlokráncok ellen. Vegyük sorra, hogyan?

homlok_1.jpg

Első körben, gazdag, tápláló krémekkel, szérumokkal, vagy rendszeres kozmetikai eljárások igénybevételével. Az elmélyült ráncoknak azonban ezek a kis beavatkozások csak kis időre nyújtanak megoldást. Egy idő után nem érzik a nők szépnek az arcukat, és ezen már egy jó smink sem mindig segít. A smink azért nem csökkenti a ráncokat, mert egy idő után a mimikával beleül a ráncokba. Így a smink akár még öregebbé is teszi az arcot. Ördögi kör alakul ki.

homlok_5.jpg

Aggodalomra azonban még sincs ok, hiszen a plasztikai sebészet már számos megoldást nyújt, a bosszantó homlokráncok eltüntetésére és az arc megfiatalítására, vagy a nyaki ráncokra is.

Számos plasztikai beavatkozás van: arcfiatalítás szálbehúzással, homlok- és szemöldökfelvarrás, botox kezelés, lézeres bőrmegújító eljárások, és természetesen nyak és arcplasztika.

homlok_2.jpg

De vannak persze alternatív módszerek is, akik nem akarnak sebészeti beavatkozást. Ilyen például az arctorna. Az arctornát mindig este végezzük, miután megtisztítottuk az arcot és felkentük az esti tápláló vagy hidratáló krémet. Nagyon hatásos, ha valamilyen olajjal - például mandulaolajjal - nedvesítjük be a bőrfelületet. A gyakorlat előtt fontos, hogy ellazult állapotban legyen az arcunk és az elménk.

Ha mégis a tökéletesen feszes, ránctalan homlok, arc, és nyak mellett teszed le a voksod, akkor a Full Beauty még mindig a Budapest Plasztikai Intézetet ajánlja a szépülni vágyó hölgyeknek!



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr4611357150

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...