Amit a botoxról eddig még nem tudtál...

fullbeauty

 

botox_ranctalanitas_2.jpg

Ha a botox szót az emberek meghallják napjainkban, akkor rémisztő múmia arcokat, és eltorzult mimikájú hollywoodi sztárok képeit képzelik maguk elé…

Pedig a botox kezeléseknek igen széles a palettája.

Elsőként, igen a botox kezeléstől, arcunk megfiatalodik, mimikai ráncaink kisimulnak, és ha profi plasztikai intézetet és persze plasztikai orvost választunk, akkor arcunk csak pozitívan reagál a kezelésre, és környezetünk „csak” csodás kipihentséget fog érszlelni. 40 éves kor felett, már mindenkinek megjelennek a keményebb mimikai ráncok, amire, a botox arcfiatalító kezelés tökéletes.

Sokan nem tudják azonban, hogy a botox sikeresen alkalmazható az inkontinencia és a migrén kezelésére, stroke utáni izomgörcsök enyhítésére, szélütés kezelésére, fogcsikorgatás, extrém izzadás kezelésére, és a vaginizmus orvoslására is. Sőt, még a súlyosabb szklerózis multiplex és újszülöttkori agysérülés tüneteinek enyhítésére is képes, valamint meglepő módon a kopaszodás ellen is alkalmazható. A botoxot régóta használják különböző szemészeti megbetegedések vagy rendellenességek például kancsalság, szemrángatózás, féloldali arcbénulások, rendellenes izomműködések, Tourette-szindróma kezelésére is. Jelenleg a szer használata engedélyeztetés alatt áll az asztma megoldásaként. A szénanátha elleni kezelés során botox zselét kennek a páciens orrára, mely eredményeként akár 3 hónapra megszűnik a szemviszketés, tüsszögés és orrfolyás tünete. A botox az orrban lévő idegekre hat, amelyek szerepet játszanak a szénanátha tüneteinek kialakulásában.

botox_izzadas_2.jpg

A botox például még az elpirulástst is csökkenti, ami a hölgyenek sokban megkönnyíti az életét…

Szklerózis multiplexes betegeknél alkalmazott botox injekciós kezelésre a betegek többsége jól reagált és szívesen folytatják a kezelést, amint megtapasztalják az előnyeit.

A legújabb kutatások szerint, -ami szerinzem sok túlsúlyos ember számára lesz jó hír-, hogy botox kezelés blokkolja a gyomrot és az agyat összekötő kulcsfontosságú ideget, a bolygó ideget (nervus vagus), amelyen át visszajelzés érkezik az agyba az éhségről és a jóllakottságról. A kutatók endoszkóp segítségével juttatják a botoxot a gyomorba, majd a szerv alsó részébe injektálják. A kísérletben résztvevők a tanulmány kezdetén 6 havonta kaptak injekciót. 70%-nál volt megfigyelhető súlyvesztés, ami átlagosan súlyfeleslegük 17%-át tette ki. 18 hónap elteltével a páciensek már három injekciót kaptak; ekkor a vizsgált személyek 75%-a fogyott és súlytöbbletük 28%-át adták le. A kutatók szerint tanulmányuk kicsi volt és további nagyobb létszámú „tesztalannyal” végzett kutatások szükségesek az eredmények megerősítéséhez. Ha azonban a jövőbeni tanulmányok igazolják az eredményeket, akkor az eljárás „az elhízás elleni küzdelem további új módja lehet”, mondta Duan Chen a tanulmány társszerzője.

 

A botox tehát egy olyan innovatív szer, amelyben ott rejlik a lehetőség, hogy sok, és különféle terápiás területek orvosi eseteit és betegségeit is kezelje és tovább bővüljön a felhasználhatósága napjainkban is. Ne kezeljük úgy, mint egy „mérget”, mert sok embernek segít a gyógyászatban is, nem csak a szépészetben!

Ha bármely probléma téged is érint a Full Beauty továbbra is a Budapest Plasztikai Intézet kíváló orvosait, és kezeléseit ajánlja!

 

 

 

 



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr2410425418

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...