Ikonikus rúzs újratöltve!

fullbeauty

 

" A rúzs úgy csillogjon mint a legnemesebb ékszer"- mondta 1937-ben Armand Petitjean. Milyen igaza volt... Az ikonikus Lancome L'absolue Rouge már 1990 óta a nők kedvenc rúzsa. Nekem is...Most 25 év után a Lancome úgy gondolta, ideje egy kis frissítésre...Szabad kezet adott Lisa Eldridge sminkmesternek, és Ő 30 csodás színnel lepett meg minket!

lancome-fall-2016-labsolu-rouge-lipstick.jpg

3 új textúra: fényes, krémes és a most menő matt. A színek pedig: a tökéletes nudetól, egészen az intenzív vörösig. De megtalálható a mély lila, vagy az erőteljes rózsaszín. Nincs az a szín, ami hiányozna a kollekcióból.

A csomagolás is lenyűgöző : fekete lakk, arany tetővel, és az ikonikus rózsával...Az arany fedél nyomásra nyílik! Elbűvölő és elegáns. A rúzs arca pedig, a gyönyörű Penélope Cruz.

Lisa tippje: Ha két színt keversz, az nagyon ütős hatást ad! Keverd mondjuk az intenzív narancsot és a vibráló rózsaszínt...Na ez aztán a művészi hatás!

3614271426499_absolu_rouge_sheer_105.png

A rúzsok ára: 9900.-



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr610407720

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...