Catrice őszi újdonágok

fullbeauty

 

A Catrice márka egyre kifinomultabb, egyre igényesebb, elegánsabb, és letisztult termékkel rukkol elő. Íme az őszi újdonságaik... Nektek, hogy tetszik?

catrice_osz_0.jpg

A Delux Glow Highlighter, három gyönyörű, különböző árnyalatú highlighterrel, melyben az aranyló és a bronzos árnyalaton kívül egy gyönyörű rózsaszín is helyt kapott.

catr_deluxeglowhighlighter-horz_1.jpg

 

A kontúrozásból sosem elég, így az új Eye & Brow Kontúrozó Palettával gyönyörűen megrajzolhatjuk a szemöldökünket és a hétköznapi, vagy füstös szemsminket.

catrice-fall-winter-2016-collection.jpg

 

 

Számomra az egyik legmutatósabb terméke az őszi szortimentnek a Healthy Glow Mattító Púder.  A színek, a textúra, a dombornyomott kivitelezés, csodás!

catr_healthylookmattifyingpowder-horz.jpg

 

 

A matt ajkakat imádjuk és most ősztől már nem kell tovább keresgélni az intenzív matt ajakrúzsok után! A Catrice Lip Artist Matt Ajakrúzsok akár 6 órán át tartó intenzív színt garantálnak, 7 gyönyörű árnyalatban. A piros és a nude árnyalatból kötelező 1-1-et beszerezni!

 catrice_matt_lipstick.jpg

Télen a körmeink általában sötétebb árnyalatokat vesznek föl, általában a fekete és a piros\bordó árnyalat szokott váltakozni. A Catrice új Noir Noir Körömlakkjai segítségével a fekete árnyalatot piros, bordó, kék és zöld színekkel ötvözték így sötét mégis egy kis színnel teli árnyalatot vihetünk fel a körmeinkre.

 catrice-fall-winter-2016-collection-15.jpg

Egy új szempillaspirál sem hiányozhat az őszi újdonságok közül, ami a Pret-á-Volume Smokey nevet viseli. A dúsítás nagymestere ez a termék! Elérhető egy vízálló változatban is.

catr_prat-a-volumen_mascara_wp-horz.jpg

A szempillaspirállal egy termékcsaládba tartozik egy teljesen új szemhéjpúder család, a Prêt-à-Lumière Hosszantartó Szemhéjpúderek. Textúrájuk, gyönyörű színük mellett számomra a csomagolás is nagyon lenyűgöző. Kívülről letisztult, négyzet alakú, belülről pedig kör alakban pompázik a szemhéjpúder, mely kilenc árnyalatban elérhető.

catrice-fall-winter-2016_szemhej.jpg

A Velvet Finish Alapozók távozása után egy igazán egyedi alapozót köszönthetünk a szortimentben, a HD Liquid Coverage 24H Alapozó személyében. Ez az alapozó magas fedést, mégis természetes hatást biztosít, akár 24 órán át, négy különböző árnyalatban. Az egyedi üveges- pipettás kiszerelésnek köszönhetően nem csak praktikus az alapozó mérete, de adagolásával is pont annyit vihetsz fel, amennyire szükséged van.

catrice-fall-winter-2016-collection_alapozo.jpg



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr78933786

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...