Pink Love!

fullbeauty

 

Igen, már- már elcsépeltnek tűnhet ez a mondat, hogy a szempillaspirálokból sosem elég, de hát ez akkor is így igaz...Mert még mindig tudnak újat mutatni az ember lányának a brandek, ha nem akar ,- a szerintem sok -sok macerával járó- műszempillát magának. Kipróbáltam az IsaDora legújabb pink csoda szempillaspirálját, az Insane Volume  Lash Styler-t. Mint igazi nő, már a csomagolástól odavoltam...Szóval szerelem első látásra, ahogy mondani szokták!

isadora_spiral_4_1.jpg

Na de nézzük, mit takar a guszta csomagolás?!

Az Insane Volume Lash Styler keféje, jól láthatóan rengeteg krémes, nem csöpögő, nem csomósodó festékkel van ellátna. A tripla festékeloszlatásnak köszönhetően a festék a szempillákat a tövétől a hegyéig bevonja, és intenzív fekete pigmentekkel nyújt szinte műszempilla-szerű hatást.( Mert valójában erre vágyunk...)

isador_spiral_5.jpg

Hab a tortán, hogy mivel természetesen illatanyag-mentes és szemészetileg tesztelt ez a spirál is, az érzékeny szeműek is bátran használhatják majd. Ha kipróbáltad az ezüst és az arany spiráljukat, ebben sem fogsz csalódni! Kizárólag a Douglas üzletekben kapod meg!



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr848909306

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...