Önbizalom...Hogyan szerezzük vissza?

fullbeauty

 

Egy olyan testben élni, amit nem akarunk elfogadni, folyton kritizálunk és takargatunk, óriási és mindennapos kihívást jelent. Sokszor nemcsak a testképzavarral küzdő személy, hanem a család, a barátok, de leginkább a partner számára, aki tehetetlenségében őszinte bókokkal igyekszik enyhíteni az önostorozás mértékét. Napjainkban nagyon fontos az egészséges önkép. Ezt sugallja a média, az újságok, a reklámok. Nem csoda, hogy sok a frusztrált ember. Vannak esetek, amikor valaki egész nap edzi magát, vagy egész nap koplal, nem mozdul a súlya. Tehát van egy pont, ahol már csak a plasztikai sebész beavatkozása segít. Például sok kismama is küzd a „lógó” has effektussal szülés után, hiába a napi több száz felülés…

 

intim_fiatalsag.png

 

Mi a megoldás, hogy újra visszanyerjük az egészséges önbizalmunkat, a régi formánkat, és szeressük a testünket?

A plasztikai sebészet már régóta tudja „orvosolni” ezt a megoldhatatlannak tűnő problémát.

hasplasztika és a zsírleszívás ilyenkor tökéletes megoldást nyújthat. Sokan nincsenek tisztában azzal, hogy a zsírleszívás és hasplasztika célja nem a felhalmozott kilók leadása. Alapvetően nem testsúlycsökkentő eljárásokról van szó. A zsírleszívással egyfajta alakformálás, korrekció végezhető el, míg a hasplasztika a terhesség, nagymértékű fogyás vagy korral járó megereszkedő hasi bőr feszesítését célozza meg. Tehát fontos hangsúlyoznunk, hogy nem a túlsúlyos pacienseknek ajánljuk ezt a megoldást, hanem azoknak, akik pár makacs kilótól nem tudnak már semmilyen módon megszabadulni.

 

hasplasztika1.jpg

 

De vizsgáljuk meg ezt a két plasztikai beavatkozást közelebbről

 1. A kombinálható plasztikai műtétek

Sokan biztos nem tudják, de ez a két nagyon hatékony beavatkozás egyszerre is elvégezhető! A  gyógyulási folyamat talán kicsi lassabb, és kellemetlenebb, de nagyon megéri egy „kalap” alatt letudni a tökéletes eredmény érdekében a két beavatkozást: például a hasplasztikát és a zsírleszívást. A statisztika azt mutatja, hogy a legnagyobb eredményeket az úgynevezett „kombinált műtétek” hozzák. A plasztikai beavatkozások után nagy önbizalom növekedés várható.

 2. Zsírleszívás

Zsírleszívással az aktuális zsírsejteket távolítják el, melyek már többé természetesen visszajönni nem fognak, de a genetikai adottságokat azért most is figyelembe kell venni. A másik dolog, amit hangsúlyoznunk kell, egy ilyen műtét után is fontos az egészséges táplálkozás, és rendszeres sport.

hasplasztika_2.jpg

 

Ha ilyen jellegű beavatkozásokon gondolkozol, és szeretnél a tükörbe szorongás nélkül belenézni, akkor a Budapest Plasztikai Intézetet ajánljuk figyelmedbe!

 



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr328903090

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...