Bosszantó pigmentfoltok

fullbeauty

 

A mindennapokban gyakran találkozunk pigmentzavar okozta bőrproblémákkal. Nemcsak a napos évszakokban, nyáron és tavasszal, de a terhesség és a szoptatás ideje alatt is, illetve érett bőr esetén is. Ezeket a festékképzési rendellenességeket lehet orvosolni az Ilcsi Halványító szérummal.

ilcsi_3.png

A benne található medveszőlő - melynek fő hatóanyaga az arbutin- a melanin képződését gátolja, ezáltal megakadályozza az újabb foltok kialakulását. A Halványító szérum számos növényi hatóanyagának köszönhetően halványító hatású. Mindkét fajta pigment rendellenességre - öregségi pigment, májfolt - is megoldást nyújt. A különböző növényeknek köszönhetően vitaminokkal tölti fel és regenerálja a bőrfelszínt.

Éjszaka használandó, rendszeres használattal látványos eredmény érhető el.

Növényi hatóanyagai: kövirózsa, petrezselyem, torma, citrom, medveszőlő, ricinus, uborka.

Bőrtípus: májfoltos, szeplős bőrre, öregségi pigmentekre.

 

Az Ilcsi termékek nem tartalmaznak parabént, paraffin olajat, vazelint, szintetikus glicerint, színezőanyagot, és etixilált emulgeátort.

Az Ilcsi Szépítő Füvek elkötelezett az állatkísérletekkel szemben.

Ilcsi Halványító szérum: 5090Ft/35 ml

Ilcsi Halványító krém: 3590/50ml

ilcsi_halvanyito.png

 

www.ilcsi.com

 

 



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr408870956

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...